POMOZIMO ZAJEDNO! SMS na 1003
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
POMOZIMO ZAJEDNO! SMS na 1003
Pomozimo ugrozenom stanovnistvu u poplavljenim podrucjima Srbije!
SMS na 1003
cena poruke 100 din, vazi za sve srpske mreze
Ljudi, ovaj forum je svetska mobilna sila, pomozimo zajedno! Mozda nemamo svi camac, ali telefone ovde imamo svi!
Svako ko moze i ima moralnu potrebu neka se ukljuci u akciju.
SMS na 1003
cena poruke 100 din, vazi za sve srpske mreze
Ljudi, ovaj forum je svetska mobilna sila, pomozimo zajedno! Mozda nemamo svi camac, ali telefone ovde imamo svi!
Svako ko moze i ima moralnu potrebu neka se ukljuci u akciju.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: POMOZIMO ZAJEDNO!
Mozda +3811003, mozda lupam, kako funkcionise servis?
Cepajte ljudi koliko ko moze, ovo je valjda pod pokroviteljstvom Vlade Srbije, cisto zbog neke "sigurnosti" (i necemo o poltici ovde).
pozz
Cepajte ljudi koliko ko moze, ovo je valjda pod pokroviteljstvom Vlade Srbije, cisto zbog neke "sigurnosti" (i necemo o poltici ovde).
pozz
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pet, 16. Maj 2014. 22:38, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Dodatak na Vladin post: Vazi samo za srpske kartice, prijatelji van Srbije ne mogu pomoci preko ovog kratkog broja (nece raditi cak ni ukucavanjem broja u medjunarodnom formatu +381xxxx ili recimo slanjem na broj u punom formatu, npr. +38161xxxx, +38163xx
Rezlog: Dodatak na Vladin post: Vazi samo za srpske kartice, prijatelji van Srbije ne mogu pomoci preko ovog kratkog broja (nece raditi cak ni ukucavanjem broja u medjunarodnom formatu +381xxxx ili recimo slanjem na broj u punom formatu, npr. +38161xxxx, +38163xx
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Re: Одг: POMOZIMO ZAJEDNO!
Potrebni volonteri za pravljenje brane od dzakova u Sremskoj Mitrovici. Mozete se prijaviti na 022/618-261
Re: Одг: POMOZIMO ZAJEDNO!
Izvinjavam se na duplom postu i sto cu postaviti sliku preko tapatalk, nisam u mogucnosti da udjem preko racunara.
Bata bogdan - mozete na ovaj nacin

Bata bogdan - mozete na ovaj nacin

Ja ne mogu da posaljem poruku na 1003.ne kapiram nema opcije na telefonu
edit:
Uspeo
edit:
Uspeo
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pet, 16. Maj 2014. 21:59, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: pojasnjenje resenja ostalima sa slicnim problemom: neke android aplikacije ne mogu da posalju prazan sms pa je potrebno upisati neku proizvoljnu rec ili karakter (osim ako nije drugacije naznaceno, a u ovom slucaju nije)
Rezlog: pojasnjenje resenja ostalima sa slicnim problemom: neke android aplikacije ne mogu da posalju prazan sms pa je potrebno upisati neku proizvoljnu rec ili karakter (osim ako nije drugacije naznaceno, a u ovom slucaju nije)
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Ovo što nas je snašlo je ogromna nesreća, a biće još gore. Pomozimo svi koliko ko može.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pridruzujem se. Poslato nekoliko poruka. Znam da nije mnogo, ali svi zajedno mozemo prilicnu cifru skupiti.
Ali mi nisu jasni trgovci koji su digli cenu hleba na 100din po vekni, a ko zna koliko je flasa vode u tim kriticnim mestima..
Ali mi nisu jasni trgovci koji su digli cenu hleba na 100din po vekni, a ko zna koliko je flasa vode u tim kriticnim mestima..
Meni nisu jasni beogradjani koji su krenuli autobusima za Sabac i napili se, i sad prave problem, policija nece da ih pusti.
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Ja sam poslao isto nekoliko poruka, inace informacija za sve koji su iz Kragujevca, sutra ce od 9 do 13h biti organizovano prikupljanje pomoci u vidu hrane, odece i pica na PMF-u u bifeu.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Dao camac i motor,bio jutros u Obrenovcu... Nek pomaze ko kako moze
Kakva je situacija u Mitrovici?
Citam da je pukao nasip i da preti katastrofa.
Trebali su da rasporede ljude,a ne da ode 10 000 u Sabac,a na druga mesta niko.
Paracin,Svilajnac ugrozeni,ne znam kako je u Smederevu...
Citam da je pukao nasip i da preti katastrofa.
Trebali su da rasporede ljude,a ne da ode 10 000 u Sabac,a na druga mesta niko.
Paracin,Svilajnac ugrozeni,ne znam kako je u Smederevu...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pomozimo svi koliko mozemo,svako moze bar jedan sms da posalje.
Ja sam licno isto bio ugrozen i jos sam u smislu da nemam struje ni vode vec treci dan,ali moramo se boriti.
Izgleda da je najteze u Obrenovcu,po vestima koje sam slusao.
Ja sam licno isto bio ugrozen i jos sam u smislu da nemam struje ni vode vec treci dan,ali moramo se boriti.
Izgleda da je najteze u Obrenovcu,po vestima koje sam slusao.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Смедерево као град је за сада у реду.
У неким селима су се излиле локалне реке.
Опасност завСмедерево и Ковин тек следи, кад се ова вода слије у Дунав и Велику Мораву.
У неким селима су се излиле локалне реке.
Опасност завСмедерево и Ковин тек следи, кад се ова вода слије у Дунав и Велику Мораву.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
U Mitrovici je pocela evakuacija ljudi... ljudi ima i u Mitrovici koji bi da rade, ali nema peska.
Poslao. Inače ne šaljem nikad i nikakve poruke na sms servise. Nadam se da će pare otići u "prave" ruke. 

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Zvanična izjava štaba iz MitroviceMOLIMO VAS, NE DOLAZITE U MITROVICU.
Štab za odbranu od poplava moli sve koji su krenuli ka Sremskoj Mitrovici da se vrate svojim kućama kako bi se održala sistemska odbrana od poplava. U odbrani od poplava učestvuje više stotina profesionalno obučenih ljudi uz podršku lokalnog stanovništva. Dolazak većeg broja volontera trenutno otežava rad stručnim službama. Ukoliko bude potrebe obavestićemo vas. Hvala vam i molimo vas za razumevanje.
Što se tiče volontera, mislim da nas ima i previše samo nije baš najbolje raspoređena radna snaga. Sutra idem sa Kriminalističko-policijskom akademijom na teren, ne znam gde će nas baciti ali pokrivamo trenutno Šabac, i to 24h, u dve smene po 170 ljudi...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Poslato.
Katastrofa je ogromna, kad god imam vtemema pratim tv i čitam vesti na telefonu. Jug Srbije su zahvatile poplave za uskar a sad zapad Srbije, samo što je ovo mnogo gore nego što smo mi sa juga doživeli pre mesec dana.
Katastrofa je ogromna, kad god imam vtemema pratim tv i čitam vesti na telefonu. Jug Srbije su zahvatile poplave za uskar a sad zapad Srbije, samo što je ovo mnogo gore nego što smo mi sa juga doživeli pre mesec dana.
Bio sam danas u Šapcu, odradio jednu smenu. Situacija je kritična i ja iskreno ne verujem da će bedemi izdržati, nisu kompletni i nisu dovoljno široki, ni visoki. Ako Sava porate noćas do 750, deo Šapca će biti poplavljen.
Noćas poplava u Makišu, Umci, NBg blokovima uz Savu... Drug koji je ostao u Šapcu sada je na putu za Umku, gde će postavljati džakove.
Danas je bilo nekoliko slučajeva koje sam video, alkohol i trava, mada to nije bila masovna pojava.joa_d napisao:Meni nisu jasni beogradjani koji su krenuli autobusima za Sabac i napili se, i sad prave problem, policija nece da ih pusti.
Noćas poplava u Makišu, Umci, NBg blokovima uz Savu... Drug koji je ostao u Šapcu sada je na putu za Umku, gde će postavljati džakove.