Prikazivanje broja na ekranu
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Prikazivanje broja na ekranu
Kupio sam Panasonic telefon (fiksni), ima ekran ali kada me ljudi zovu ne pokazuje mi se broj. U cemu je fora? Cackao sam po njemu ali nista slicno nema u podesavanjima. U funkcijama pise da ima funciju prikazivanja broja pozivatelja. Nisam bas upucen u ovo jer me ova vrsta tehnike nikad nije interesovala. Hvala u napred na pomoci. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Prikazivanje broja na ekranu
Moras da trazis od operatera da ti ukljuci tu opciju idetifikacije. Mislim da je oko 80 din mesecno kod telekoma.
Bas kao sto kaze Azimuth. Kasnije umemorises broj telefona (cini mi se da mora kao pozivni za Srbiju tj +381) i onda ti i pise ko te zove, kao na mobilnom. 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Svašta kod nas ima, moras da platiš da bi video ko te zove?
Ima li nešto da se kod nas ne plaća dodatno?

Ima li nešto da se kod nas ne plaća dodatno?

Huawei
Uh, pa to se naplacuje vec godinama unazad, kao sto mi se cini da se placa da tvoj broj ne moze da se nadje u belim stranama ili preko sluzbe 988. 

- bata bogdan
- Banned
Hahahahaha nisam znao za to, auu koja razlika ovde u de i kod nas, bre ovde nema sta da plaćaš za takve Zajebancije, kupis fiksni i radi sve, ako hoćeš da budes u imeniku pitaju te, tvoje je samo da ili ne... Nema ništa dodatno...
Huawei
Ne drzi me za rec za ovo da sakrijes broj posto su moji odavno to uradili preko telekoma pa se ne secam, ali bi mi bilo cudno da se ne placa 
Sumnjam da u Dojcland placate i osnovu na fiksni telefon oko 600-700din...

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa ovo nije DE nego SRB. Ovde je sve daleko drugacije. Elem, 78.50 kosta prikazivanje identifikacije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Jesmo SRB al ni kod PRC nema naplacivanja nekih nebuloza 

- bata bogdan
- Banned
Hmm veruj da ne znam da li se plaća osnova neka za fiksni, takodje sam u telekom de, od njih imam fiksni, internet, iptv, gde sam , dobio ruter i resiver za tv programe koji ima u sebi hdd, snimas filmove itd itd9R94 napisao:Ne drzi me za rec za ovo da sakrijes broj posto su moji odavno to uradili preko telekoma pa se ne secam, ali bi mi bilo cudno da se ne placa
Internet brzina 25mb / 5mb
Sve to za 35e mesečno, da I fiksni, dobio sam tri broja odmah.
Huawei
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
^ jbt kod nas izadje skoro toliko IPTV, 10/1 ADSL i fiksni...
Ovde ti skoro toliko ispadne kablovska i net preko sbb, ciji sam korisnik minimum 5god i zamolio sam ih da mi zamene trenutni modem za wifi i za to trazili 3000din. Zato je nemacka tu gde jeste a bogami i mi zasluzeno. Samo se nadam da ce mi plan uspeti da odem odavde u 3 lepe i pravo kod nekoga na hipnozu ili brisanje pamcenja da sam ikada ziveo u ovom ciganskom padalistu. Odosmo u zesci off....
-
- Sertifikovani Trol
9R94, ma ovde mozes proci ok jedino na zesce grbavljenje... "Srecom" smo mi prosli dosta jeftinije kod Telekom-a jer mi je sestra gluvonema pa je dobila 50% popusta na IPTV, ADSL i fiksni, a i devojka je izvukla popust na svoju dijagnozu, koja uopste nije bezazlena.
Koja tuga od drzave da moras da imas neki vid invaliditeta i da se smucas po lekarima, posto ti uvek fali jedan papir kod telekom salteruse, da bi izvukao neki popust sto je svuda u svetu standard i placa se nesto smesno za njihove uslove.
Nisam znao da je pojeftinila usluga, koliko se ja secam to je nekad bilo dosta skuplje i nije mogao svako da koristi tu opciju
- marko.jtd
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 00:48
- :: LG L9 II
Preterao si malo.psyhound napisao:^ jbt kod nas izadje skoro toliko IPTV, 10/1 ADSL i fiksni...
IPTV, ADSL 10mb, fiksni, i mobilni (mislim da ima 300min-600sms-1gb neta) = 3200din= 26€.
-
- Sertifikovani Trol
Nisam... Devojka i sestra ih sa 50% popusta placaju oko 1800 din... Znaci skoro 3600 izadje mesecno. Eto, 5 - 6€ jeftinije od DE.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja imam box 4, izadje 3200. Ali ako uzmes dodatni stb za drugi tv onda izguras na 3500.
Ja da zivim sam ja bih samo internet i to da ima neki od 1mbs za 500din i mobilni telefon ali na pripejdu, na tv gledam samo 3-4 kanala koji su opet nasi mongoidi z*****i sa gomilom nasih reklama pa mi ni tv ne bi trebao, vesti ne gledam, novine ne citam vec godinama unazad, a i filmove sve redje skidam tako da bi mi taj net od 1mbs bio sasvim dovoljan. Bas imam potencijala da zivim na selu. 

A ako uzmes neki dodatni paket ta cifra vrlo lako predje 4000.Azimuth napisao:Ja imam box 4, izadje 3200. Ali ako uzmes dodatni stb za drugi tv onda izguras na 3500.