Овде у Италији било свашта нешто. Ја сам данас купио Moto X play за 310е (на све куповине преко 200е добија се повраћај ПДВ-а, који је овде 22%, укључујући и Apple производе), плус на сваку куповину преко 300е се добије ваучер за једно путовање по европи тј. повратна авиокарта по сопственом избору, наравно економска класа

Ланац UNIEURO
Гањао сам Xperia Z3 али је нигде није било. Од осталих попуста било је свашта, 20-50% у зависности од ланца продавница.
Мада овде стално имају неке распродаје, тако да ја нисам нешто претерано изненађен. За први април је овај исти UNIEURO дао 50% на буквално цео асортиман изузев Iphone-a, па сам тада за 220е узео неки самсунгов паметан тв, који је код нас у то време био око 700е.
На амазону стандардно, брдо попуста, већина мени није била интересантна. Узео сам нпр Хари Потер комплет серијал blu-ray за 15е.
Биће сад за НГ опет хаос
Прошле недеље је Mediaworld (Мediamarkt) имао акцију: потрошиш 100е добијеш 15е повраћај, потрошиш 500 добијеш 100, потрошиш 1000 добијеш 250. Нажалост касни плата (#%)=(#%=”(%) па сам закаснио за ово. Тад је још била Z3 на стању.
Иначе, тренутно је у Италији промоција нове Z5 серије (сва три модела). Састоји се у томе да купите један од три модела и након месец дана можете их вратити уз комплетан повраћај новца, уколико нисте задовољни производом. Размишљао сам се да ли да узмем ово, али ипак преферирам да тих 600-700е потрошим на нешто друго.