Vidim da ovakva tema nema, a razmisljam se da kupim neki Gimbal za mobilni.
Da li neko koristi neki model pa da iznese vise iskustva u radu, generalno manje snimam video, vise fotografisem ali gledam da tu mogu da izvucem iz videa dobre fotografije, a i iz ruke da uslikam neku nocnu fotografiju.
Gimbal za Mobilne iskustva i saveti
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Gimbal za Mobilne iskustva i saveti
Zenina prijateljica uzela pre par meseci Zhiyun gimbal. Po onome sto sam video (snimci na fejsu i sl.) fantasticno radi posao.
Od saveta jedino mogu dati da gledas one sa 3 axis stabilizacijom, ako se dosta kreces dok snimas.
Od saveta jedino mogu dati da gledas one sa 3 axis stabilizacijom, ako se dosta kreces dok snimas.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Razmisljao sam se izmedju ovde dva janprodavanija Dji Osmo mobile 2 ili Zhiyun Smooth 4.
Ali nigde bas nisam naisao na komentare ljudi koji su ih koristili ili ih koriste
Ali nigde bas nisam naisao na komentare ljudi koji su ih koristili ili ih koriste
Pa vidi prvo recenzije na netu i onda odluci koji bi. DJI je po pravilu najskuplji, a sumnjam da je za toliku razliku u ceni i bolji.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ja kupio Smoot Q2, jos ga nisam raspakovao. Stoji mi dve nedelje,sad za vikend otvaram pa cu podeliti utiske.
Иии не подели.

Је л` ко куповао ово чудо? Запао ми је за око DJI Osmo Mobile 4, ако има неко искуства било би дивно да каже коју реч.

Слобода или смрт
- yocasylver
- Mobil manijak
Izvinjavam se, baš sam lenj. Eto kad mi je stigao, možda mesec dana nisam stigao da snimim klip. Snimio, fali mi samo uvodna špica i muzika što je još sat vremena. U ponedeljak će biti snimak, postaviću i ovde link.
yocasylver
Може, дај линк да видимо како ради гимбал. =)
Може, дај линк да видимо како ради гимбал. =)
Слобода или смрт
- yocasylver
- Mobil manijak
- yocasylver
- Mobil manijak
Vise sam ga redstavio nego testirao. Odlicna sprava, vredi imai jer je bas korisno