iOS 9
Pravila foruma
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Re: iOS 9
Pa ako je 6s onda se i mozda ne primecuje ubrzanje! Sasvim logicno,jer je primetno brzi od obicne sestice! [emoji6]
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Najduze cekanje? Muahahahahha, ne znas ti sta je dugo cekanje. Elem, najduze je bilo za 4.2.1, mislim oko 5 meseci. Znam da sam poludeo cekajuci.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
iOS 9
Juce je pustena beta 6 od celih 35mb, sto znaci da ce 9.3 uskoro, samo sto nije 
Ima par kozmetickih izmena, mnogo lepse radi telefon, a baterija drzi osetno bolje nego na 9.2.1. To je ono sto sam primetio za ovih par dana.
Edit:
Odlicna stvar je ovaj NightShift. Totalno odmara oci nocu kad u totalnom mraku njakam telefon.

Ima par kozmetickih izmena, mnogo lepse radi telefon, a baterija drzi osetno bolje nego na 9.2.1. To je ono sto sam primetio za ovih par dana.
Edit:
Odlicna stvar je ovaj NightShift. Totalno odmara oci nocu kad u totalnom mraku njakam telefon.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
21. je wwdc ovaj prolecni pa ce najkasnije tada pustiti 9.3. Inace zvanicne informacije nema. A ova beta radi kao prava, mislim sa tu vise nema sta da se menja ili uteze, pa zato pretpostavljam da ce pustiti i ranije.