nije jer ne mogu da ''udjem'' u pola reci i da nesto promenim nego moram celu rec da brisem pa da je napisem ponovo pa onda da opet pipnem ekran da bih dosao na kraj recenice... a pisem mnogo mejlova...
P.S dodacu ovde - a ja se pitao cemu ta lupica sluzi...
Poslednja izmena od iLuka u Pon, 27. Avg 2012. 11:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Da mora ta lupa da se koristi, i ja sam pokusavao (uzeo od druga fon) "lopaticu" da stavim na deo reci tamo gde zelim, pa sam tek onda skontao da je lupa jedini nacin, a da ona lopatica ide samo na kraj reci.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Kompanija smatra da se koristi ISKLJUCIVO memorija telefona, a da brojevi na SIM kartici sluze za slucaj nuzde. Prebaci sve u memoriju telefona, i to je to.
luca, pobogu, pored toliko nebrojenih programa, ti unosis stvari na prastari nacin... daj molim te...
Imas Internet, imas komp, sta ti jos treba? Danas se kontakti cuvaju na nekim net serverima ili u kompu, ili oba!
telep, taj sync sa GMailom ne radi kao na Androidu. Nije bas toliko automatizovano, i pitanje je kako podesava GMail, da li preko posebne aplikacije, da li preko default mail klijenta koji ima sva podesavanja u sebi za GMail ili preko Microsoft Exchange Server podesavanja. Razlike su velike, pa prvo to treba videti. iDrive Contacts je prilicno dobra aplikacija ali me par puta zeznula najstrasnije. Srecom pa sam imao backup. Sada backup napravim preko iTools, i pohranim ga u kompu, i na svojim online storage-ima, i ne se razmisljam
Ako vec sinhronizuju preko Gmail-a, a najbolje je preko njega. Onda neka podesi parametre preko Exchange na iPhone-u i nema sta puno da razmislja. Sve ce mu raditi savrseno.
nisam mogao a da ne prokomentarisem...pa android koristi google kao sync a ios icloud.Sihronizujes sve sa icloudom i to je to. kakve aplikacije i podesavanja kad promenis tel samo ukljucis icloud i on ti sve vrati
dekimaks, aham, samo sto bas nemas mogucnost izbora sta da syncuje a sta da vraca, i jos syncujes sa iCloud, sto automatski znaci da ne mozes da syncujes sa iTunes. Ima sve to svojih prednosti i mana...
Ako si mislio na imenik a hoces da predjes sa androida na ios najlakse ti je da na kompu otvoris google udjes u svoj imenik backupujes sve kontakte i posaljes sebi na mail. Posle samo preko iphonea otvoris mail i sacuvas sve kontakte. Ceo proces traje 2 min
sinhronizuje mi on kada ga stavim na Itunes preko outlooka, i tamo su mi svi kontanti, nije to problem, ima raznih mogucnosti, samo se pitam zasto ne stoji makar ikonica pored kontakta u samom phonebook-u koje je ime u SIM-u a koje u Contacts...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.