Pa piši u search na tapatalk-u naziv foruma pa ćeš videti da li ga ima u rezultatima. A uvek možeš i na tom forumu da pitaš da li imaju podršku ili ne. Simple as that
Znam ali zbunjuje me to sto ga nema u search a vidim poneki post za koji pise da je poslat sa tapatalk. Mislim pise da je sa android uredjaja ali to ne bi trebalo da bude problem.
Jeste, ali često sumnjam da bi ljudi na samom kraju poruke redovno ostavljali " poslato sa xxx modela koristeći Tapatalk", mada ko zna kakvih sve ima...
Na zalost nemaju svi forumi podrsku za tapatalk, tj nisu prilagodjeni. U joomli ima mogucnost da se podesi prikaz za one koji pristupaju sajtu preko telefona i tableta. To licno znam jer pravim sajt skole
Приметих да на ск форуму постоји опција да се виде постављене слике, тј. са нпр. додај.рс, тако што се додиром на умањени прилаз слике добија опција "прати линк" и слика се види у пуној величини. Може ли то овде да ради?
Imam Tapatalk za Iphone 3g ali uvek izbacuje poruku COMMUNICATION ERROR DIRECTORY IS CURENTLY UNAVAILABLE, PLEASE CHECK LATER. Kako da ga osposobim da radi hvala!!!!
Volim genijalne odgovore. Probao to odavno, ali kaze treba da imam IOS6 i ne nece da mi da da skinem za IOS4, mislim da zbog toga trazim pomoc ovde. Hvala na razumevanju.
Mislim da si osuđen na to što imaš. Opšte poznato je da Apple praktično ukida podršku za starije sisteme. To je ujedno i razlog zašto ljudi vijaju uvek neku od poslednjih ili poslednju verziju os-a.
Kovac83, da ti kažem ša ja ne volim, ne volim kad neko misli da je neko drugi vidovit. Nisi napisao ni verziju iOS ni verziju TT. A kako ti ne voliš genijalne odgovore onda ću te zaobići.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.