Haos sa V3xx
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 10. Sep 2007. 20:15
Haos sa V3xx
Kupio ja Motorolu V3xx i pokusao sam na sve nacine da podesim gprs i mms i nista....dok nisam otisao u telenor da mi rucno nameste Telefon.Kad mi rece Ona riba iz Telenora da mi je telefon Zakljucan za MMS i GPRS...radi mi fon sve ok ali nemoguce je namestiti GPRS i MMS jer ga je mreza Vodafone Zakljucala...Tj kada su ga dekodirali nisu ga kompletno dekodirali...Dali je neko imao iskustva sa tim....posto ja planiram da idem u Prodavnicu gde sam ga uzeo i da im j_bem mamu....i da ga lepo dekodiraju istoga momenta...
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
nemanja777 to je problem sa našim prodavcima.
Ja bih na tvom mestu otišao tamo gde je kupljen i naterao njih da mi ili podese parametre ili DŽABE flešuju na neki nebrandovan sw.
Možeš ti to i sam.
Nije nikakav problem.
Imaš temu FAQ Motorola i tu sve programe za flash a sw se nadje vrlo lako ima puno na netu.
Ali zašto?
To su dužni oni da urade.
Hoće pare a daju neupotrebljiv telefon
Ja bih na tvom mestu otišao tamo gde je kupljen i naterao njih da mi ili podese parametre ili DŽABE flešuju na neki nebrandovan sw.
Možeš ti to i sam.
Nije nikakav problem.
Imaš temu FAQ Motorola i tu sve programe za flash a sw se nadje vrlo lako ima puno na netu.
Ali zašto?
To su dužni oni da urade.
Hoće pare a daju neupotrebljiv telefon

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
-
- Povremeni posetilac
-
- Povremeni posetilac
Ovo sa odradio za V3xx...FLASHOVANJE MOTOROLE
Za Flashovanje Motorole od programa ce vam trebati RSD Lite 3.4 (password=motorola) i drajveri 2.9 kao i monster pack neke od njih mozete pronaci
ovdje, predlazem
ovaj 85.99.50R za V3X......
Kada spojite telefon ( sa usb kablom)win. ce vam traziti drajvere ,pokazite mu put do drajvera i instalirajte ih.
Otvorite RSD--- pod 1 trebalo bi da se nadje vas telefon.
Kliknite na tri tackice (...) pronadjite gdje ste raspakovali monster pack otvorite ga i kliknite Start
Flashovanje traje nekoliko minuta kada napise FINISHED
mozete da raskacite telefon....
Morate se pobrinuti da se telefon ne raskaci za vrijeme flasha jer to moze biti pogubno za vas telefon.
Ako budete imali problema sa prepoznavanjem telefona u rsd-u upalite
ga u safe modu (pritisnete * , # i taster paljenje/gasenje).
I nepravilno postavljeni drajveri mogu imati udjela u neprepoznavanju telefona.
odmah na pocetku mi nije trazio da ubacim ove drajvere 2.9
prepoznao ga je preko safe moda inace ovako nije hteo...
kliknuo sam na tri tackice ... i pustio da odradi FLASH i kada odradi do 100% na kraju mi napise FAIL...
u cemu sam pogresio..moze neka pomoc...
-
- Povremeni posetilac
moto
a sta je to MP dali mozes da mi pojasnis malo.....ne znam stvarno skinuo sam sve sto je gore navedeno
-
- Povremeni posetilac
-
- Povremeni posetilac
moto
kakva steta moze da se napravi..najveca na telefonu.
Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Možeš da zaključaš telefon na neku od mreža ako ne koristiš "no brand" mp.
Onda ti ne gine servis
Onda ti ne gine servis

Poslednja izmena od gameforce u Sre, 12. Dec 2007. 06:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
-
- Povremeni posetilac
-
- Povremeni posetilac
To sto se Nenanji desilo i meni se desilo, s tom razlikom sto sam ja telefon nosio u servis jer je pod garancijom jer plasio sam se da nesto ne zeznem. E sad, posto u telefonu imam samo onu glupu deafult temu da li neko zna neki link odakle se to skida. I malo mi nije jasno ovo objasnjenje za flesovanje v3xx, jer je objasnjeno samo za v3x, a to su dva razlicita telefona zar ne?