MPx200, imate pitanja ili nedoumice?

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
studiovpc
Banned
Pridružio se: Sub, 22. Jan 2005. 16:19

MPx200, imate pitanja ili nedoumice?

Post od studiovpc »

Windows Mobile 2003 mozetre naci na www.bplondon.org/mpx200 i sva prateca uputstva za njega. A sto se tice stelovanja GPRS-a javite se na PM. Podesavanje se vrsi tako sto se kreiraju GPRS i PROXY konekcija sa istim imenom s tim sto u GPRS konekciji ne unosite nista za primary, secondary dns i za ip broj samo ostale parametre, u proxy konekciji unosite sve a za server unosite ip broj pa dve tacke pa 9201 (broj porta), i za CONNECT FROM odaberite THE INTERNET a za CONNECTS TO odaberite WAP, za TYPE odaberite WAP. Pritiskajte DONE dok vas ne vrati u glavni meni za konekcije tj DATA CONNECTIONS i za Dial-Up izaberite konekciju koju ste kreirali npr MOBTEL GPRS i za WAP CONNECTION izaberite isto.
Jos nesto na 064 i 065 mrezi podesavanje za access point (APN) unosi se gprsinternet a ne gprswap. Posle toga mora da radi GPRS! Ako imate neka pitanju u vezi bilo cega sa Mpx200 pitajte na PM na ovom forumu. Pozdrav svima!!!

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Imam nekoliko pitanja:
1. Kakav je kvalitet slike na ovom telefonu ( uporedite ga sa nekim)?
2. Dali je moguce ubaciti film sa titlom?
3. Jel podrzava 512 mb memorije?
4. Koliko dana traje baterija kada se koristi a koliko kada se koristi umereno?
5. Kakav je njegov kvalitet na nasem trzistu (dali su pravljeni za neke mreze T-mobile, AT&T.... ili imaju normalan softver)?
6. Sta mislite gde ga je najbolje kupiti u beogradu (u Nisu nisu culi za taj tel.)?
7. Dali je u nasoj zemlji moguce nabaviti kameru za njega i kolika je cena?
Izvinite sto toliko smaram sa ovim pitanjima.
Unapred hvala na odgovorima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Jan 2005. 00:35
Kontakt:

Post od ina »

u nisu jesu culi za taj tel... al su ga svi nabavili pre nego da ga u bugarskom metrou izbace po ceni po 200evra... bilo ga je u dusanovom bazaru u prizemlju...ali jeftiniji je bio u beogradu u prizrenskoj ulici, kod hotela balkan neki mobile sho, ne znam tacno ime... bio je 210Evra pre nove godine, prosle nedelje je bio 195evra.. tamo imas i kamericu.. kupuje se odvojenoi pre nove godine, bila je 30evra.. kvalitet slike je super.. tako kaze moj drug koji ga koristi (inace se bavi profesionalno fotografijom) pozdrav... :D

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od X »

U Nisu prodaju samo jedne iste modele telefona. :| Tako da kad trazis da kupis telefon udji u neku bolju prodavnicu i to sto vidis tu mozes naci i u ostalima. :mrgreen:
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

symbad
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2004. 14:25

Post od symbad »

studiovpc,
Od kad sam instalirao 2003 ne radi mi GPRS, jvai mi se namail vlado_bk@yahoo.com da mi objasnis kako se podesava proxy i sve sto treba, pozdrav.

bobpp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Dec 2004. 04:21

Post od bobpp »

Imamo pitanje:kako se windows ponasa na mobilnim telefonima?Pada,ne pada,pusta li cudne zvuke ili se pusi nesto unutra... :wink: Lici li vise na 95 ili na xp?

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od X »

Pitanje za sve vlasnike Motorole mpx 200: Koji su najkorisniji programi za nju? Dali ima program kao za simbian telefone da se tel pretvori u daljinski za TV?
Unapred hvala na odgovorima :D :D :D
Qtek S100 WM6.1

i_veske
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 02:24

Post od i_veske »

Ja sam od skoro vlasnik mpx-a , pa nisam naleteo na neki extra-mega-giga korisni program, sem Orneta Reader-a za pdf.

Sto se tice programa za pretvaranje u remote control ima na ovom sajtu , cini mi se 2 komada. http://www.modaco.com/index.php?dlcategory=18

Pored toga, na www.modaco.com ima mnogo dobrih home screen-ova koji od home displaya naprave cudo. Preporuka "smartxp" smartphone homescreen :wink:

symbad
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2004. 14:25

cao

Post od symbad »

www.airfagev.com
www.coolsmartphone.com
po mom misljenju 2 sajta sa najbogatijim softverom za WIN-MOBILE 2002/2003. Sad zavisi od vas samih sta podrazumevate pod korisnim programom, ja sam, na primer do pre neki dan hteo da kupim 128MB za motorolu kako bih je napunio programima i ne znam ni sam sa cim jos, ali kada sam video da mi je to nepotrebno, ne samo programi nego i kartica, odustao sam, iako sam skinuo sa pomenutih sajtova preko 50MB softvera, ebi ga :wink:

igicar91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 19. Feb 2005. 16:00

Post od igicar91 »

i veske kako se zovu ti programi koji sluze kao ir remote control?koji je rgistration kod za orneta reader?i kako se koriste programi koje skinem sa modaco.com-a???
Potrcao je tranvaju u susret tranvaj ga nije prepoznao!!!

i_veske
Novajlija
Novajlija

Post od i_veske »

Sto se tice programa za pretvaranje mob-a u remote (napominjem da ih nisam isprobao, jer vec imam daljinski za komp), zovu se Pocket Control PC - NetCF i Pocket Control PC - PC. Prvi program se instalira na mob, a drugi na komp. Imate na prethodno datom linku oba, pa procitajte opis.

Za igicar91 - Sto se tice orneta readera i registracionog koda, ovako stoje stvari. Pre instalacije orneta readera (napominjem pre), moras da odes u settings, pa more, pa owner information i da tu upises ime (npr . svoje) vodeci racuna o velikim i malim slovima. Kada to uradis, instaliras orneta reader, prekopiras neki pdf fajl i pokusas da ga otvoris. Program bi trebalo onda da te obavesti da nije registrovan i da ti trazi da uneses kod. Kod ces nabaviti na ovom linku http://x.msmobiles.com/free-smartphone- ... fault.aspx. Uneses isto ono ime koje si napisao u telefonu (paznja na velika-mala slova), izaberes orneta reader for smartphone 2002 i onda generate registration code. Taj kod upises na mob-u i to je to. Ajd pa u zdravlje citanje pdf-ova. :wink:

igicar91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od igicar91 »

hvala i veske namestio sam nego me zanima koliko meporije se moze koristiti na telefonu kada stavim system info on mi napise:

memory information
storage memory
program memory

flash memory
IPSM(flash)
storage card
valjda treba da gledam ipsm ali tu mogu da koristim samo 1.5MB gde vi stavljate podatke na telefonu???

igicar91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od igicar91 »

kako se resava problem kada je telefon upaljen a kada me neko zove nisam dostupan pa im stigne poruka da sam dostupan a kada me opet zovu nisam dostupan???
da li telefon podrzava java aplikacije i ako podrzava kako se stavljaju na telefon???
ja kada sam podesio gprs i proxy gprs mi nije radio dobro bagovo se nesto itd i ja izbrisem proxy settings i sad radi dobro
da li neko zna gde se mogu skinuti codeci za telefon koristim beta player ali nece na svim kluipovima da mi pusta zvuk ili sliku???

balansero
Banned
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 13:00

Post od balansero »

Sve vise ljudi koji imaju Motorolu kuka na isti problem sa (ne)dostupnoscu. Postaju kao Samsung, sto mi se ni malo ne svidja.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm.....ja nisam primetio da toliko ljudi imaju problem sa nedostupnoshcu..jedino na mpx200...
anyway...mozesh li mi objasniti zashto postaju kao samsung???I shta to ima sa njim???

igicar91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od igicar91 »

Kako da instaliram aplikacije sa extenzijom .CAB ??? skinu sam gomilu programa i igrica a oni najbolji imaju tu extenziju i nemogu da ih instaliram???

i_veske
Novajlija
Novajlija

Post od i_veske »

Prosto. Kopiras .cab file negde na telefon, zatim pomocu File Managera pronadjes taj file tamo gde si ga kopirao i pokrenes ga (obelezis ga i pritisnes action dugme (ono plavo)). Instalacija bi trebala tada da pocne. :wink:

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od X »

1. Dali je moguce ubaciti bateriju od MPx220 u MPx200?
2. Gde mogu kupiti stereo slusalice za MPx200 posto se nedobijaju u standardnom pakovanju?
Qtek S100 WM6.1

igicar91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od igicar91 »

vidi ga kao nepoznat fajl ali nasao sam neki prodgram preko koga instaliram ali pitanje je da li ga uopste instalira jer nema sortkata u start meniju
drugo pitanje resio sam problem sa nedostupnoscu kada je telefon upaljen skinuo sam bateriju i na karticu stavio nekoliko papirica i onda stavio bateriju i sada se nebaguje
i stvarno gde imaju da se kuoe stereo slusalice???
a sta je sa java aplikacijama???

Gagi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Mar 2005. 13:16

064?

Post od Gagi »

Jel ima neki korisnik 064-ke da ima problema sa mrezom ili je to problem sa "Mobtelovcima"?
Molim vas odgovorite mi sto pre da znam da li da uzmem ovaj telefon!

Odgovori