Evo u cemu je problem...instalirao sam novi softver na ovaj model iz razloga sto sam hteo da instaliram neke igre na njega ali mi je konstantno pokazivao neku gresku pri kraju instalacije igrice. Telefon je sa vodafonove mreze inace. Uglavnom kad sam instalirao softver, instalirao sam i jedan file "KEYPAD_FIX_FLEX.hs" i otkad sam njega instalirao tel je odlepio u smislu da je izvrnuo sve komande sto se tice tastera i ekrana. Uglavnom, desava se sledece, kad ukljucim tel, krene ucitavanje i onda mi je ceo unutrasnji ekran beo a spoljasnji prikazuje ono sto bi trebalo da se prikaze na unutrasnjem. Znaci kad otvorim telefon na spoljasnjem ekranu se prikazuje ono sto bi trebalo da se prikazuje na unutrasnjem i obrnuto. Odneo sam ga u servis gde su mu slozili neku pricu da bi trebalo da mi zamene stampano kolo i da bi me to kostalo 45e! Uzeo sam tel i provali da kad telefon ukljucim i podignem gornji deo (ekran da se vidi), do pola, onda vidim na njemu sve kao da normalno funkcionise, znaci rade mu i tasteri i opcije ma sve! a kad ga otklopim do kraja onda pocinje da prikazuje kao sto sam vec opisao u gornjem delu texta. Zanima me da nije to mozda flat kabal u pitanju? nemam mi logike da bude stampano kolo kad mi tel prima pozive bez problema! ako je flat kabal , koliko bi to kostalo (naravno povoljno) i gde moze da se zameni? ako je u pitanju samo flashovanje ili neki dodatni softver koji bih mogao i sam da odradim, molio bih za pomoc gde da skinem to i sta da radim. Pomagajte, znam da sam oduzio post i da sam mozda malo zbunjujuce opisao sve ovo ali...
Hvala unapred na odgovorima!