Motorola MPx200
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Napravio sam mali program za kontrolisanje flip-answera, externog display-a i brisanja .cab fajla posle instalacije za WM6. Samo prekopirajte na fon i pokrenite, moze i u start meni. (Radi na ruskom romu, za ostale javite)
http://rapidshare.com/files/105169292/M ... weaker.rar
http://rapidshare.com/files/105169292/M ... weaker.rar
darkado,
Sa tom verzijom windowsa, jel se moze dobiti mrezasti prikaz ikona na meniju, a ne samo lista kao kod 2002.
Za laika jel komplikovano ubacivanje windowsa.
Sa tom verzijom windowsa, jel se moze dobiti mrezasti prikaz ikona na meniju, a ne samo lista kao kod 2002.
Za laika jel komplikovano ubacivanje windowsa.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Sta da radim.
Ne mogu da instaliram file manager, a sve sto mi je od progamama u zipu aktiviram preko njega.
Desilo se to tako sto kada sam kada sam ga instalirao, ja odstrikirao one programe koji se pokazuju na jednom od prozorcica prilikom instlacije.
I sad kada sam pokusao ponovo da instaliram file manager, ono mi istalira neke igrice kao jet pack jim i neke gluposti isto igrice.
Ja i dalje imam tu verziju file managera i na njoj nisam nista petljao, tako da ne vjerujem da je do nje.
Isto tako samo da napomenem i da dam radio soft reset.
Sta da radim.
Ovako mi je siromasan bez programa.
Ne mogu da instaliram file manager, a sve sto mi je od progamama u zipu aktiviram preko njega.
Desilo se to tako sto kada sam kada sam ga instalirao, ja odstrikirao one programe koji se pokazuju na jednom od prozorcica prilikom instlacije.
I sad kada sam pokusao ponovo da instaliram file manager, ono mi istalira neke igrice kao jet pack jim i neke gluposti isto igrice.
Ja i dalje imam tu verziju file managera i na njoj nisam nista petljao, tako da ne vjerujem da je do nje.
Isto tako samo da napomenem i da dam radio soft reset.
Sta da radim.
Ovako mi je siromasan bez programa.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
darkado,
Ja kliknem samo na tu ikonicu gdje je program, file manager, i on krene kao sto je uvjek kretao instalaciju ali ga nema u spisku programa na telefonu.
Naravo prije toga ga povezem sa usb i aktiviram active sunc.
Ne znam da li postoje neke specijalne opcije za instalaciju preko active sunc.
Na ovaj moj nacin instalacije, on mene pita gdje zelim da instaliram ja na telefonu kliknem memorisku karticu i onda on nastavi instalaciju.
Inace koristim win 2002.
evo sam pokusao ponovo i nece.on zapocme instalaciju ali bez efekata.
inace ja sve fajlove koje imam po pitanju instalacije dijelim na one koji se instaliraju samim klikom na program, gdje on sam uz moje kliktanje yes yes odradi posao do kraja.
i one koje su zipovani i koje kopiram na karticu i kasnije ih preko file managera aktiviram i zaponem proces instalacije.
malo je laicki ali to je moja podjela.
Ja kliknem samo na tu ikonicu gdje je program, file manager, i on krene kao sto je uvjek kretao instalaciju ali ga nema u spisku programa na telefonu.
Naravo prije toga ga povezem sa usb i aktiviram active sunc.
Ne znam da li postoje neke specijalne opcije za instalaciju preko active sunc.
Na ovaj moj nacin instalacije, on mene pita gdje zelim da instaliram ja na telefonu kliknem memorisku karticu i onda on nastavi instalaciju.
Inace koristim win 2002.
evo sam pokusao ponovo i nece.on zapocme instalaciju ali bez efekata.
inace ja sve fajlove koje imam po pitanju instalacije dijelim na one koji se instaliraju samim klikom na program, gdje on sam uz moje kliktanje yes yes odradi posao do kraja.
i one koje su zipovani i koje kopiram na karticu i kasnije ih preko file managera aktiviram i zaponem proces instalacije.
malo je laicki ali to je moja podjela.
darkado,
posalji mi link na pp, ako naravno imas, a gdje bih mogao da skinem verziju file managera, jer mi guglanje daje sve neke sporedne rezultate.
btw, imam ona profi mail gdje ide i profi explorer, cini mi se da se tako zovu programi, ali je problem sto je zipovan a ja sam bez file managera onog motorolinog te ne znam kako da ga aktiviram.
posalji mi link na pp, ako naravno imas, a gdje bih mogao da skinem verziju file managera, jer mi guglanje daje sve neke sporedne rezultate.
btw, imam ona profi mail gdje ide i profi explorer, cini mi se da se tako zovu programi, ali je problem sto je zipovan a ja sam bez file managera onog motorolinog te ne znam kako da ga aktiviram.
Toplo preporucujem novi WM 6.1 ROM. Lepo izgleda, 100% na engleskom i nije zatrpan crap programima. Nisam jos u potpunosti testirao tako da ne znam kakvi se problemi javljaju, ali najverovatnije je bolji od svih prethodnih WM6 ROMova.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=383687

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=383687

e ova motorola je vrh,ali sam je sad zamenio sa n73me.jedino sto me je najvise nerviralo je baterija..... sad cu mu instaliram i ovaj 6.1 a inace vec koristim onaj obican 6 i dobar.... javljam utiske uskoro.....poz za sve
i da jedina zamerka na wm6 je sto mi nije radio imenik.... nadam se da ce na ovom da radi.
i da jedina zamerka na wm6 je sto mi nije radio imenik.... nadam se da ce na ovom da radi.
Ja sam nabudzio bateriju od nokie bl6c cisto da probam. Ostavio sam motorolinu elektroniku i samo zalemio nokia bateriju i oblepio izolirom lepo.
Telefon radi sa njom ali mislim da treba da se uradi hard reset da bi se resetovale i celije baterije posto mi ne drzi bas dugo. Nisam imao vremena da to uradim posto sam nabavio drugi telefon (Qtek S100 PPC) a ovaj sam dao bratu. Kasnije sam nabavio jos jednu Motorolu MPx200 prakticno novu i bas sam iznenadjen trajanjem original fabricke baterije. MPx200 rulez!

Telefon radi sa njom ali mislim da treba da se uradi hard reset da bi se resetovale i celije baterije posto mi ne drzi bas dugo. Nisam imao vremena da to uradim posto sam nabavio drugi telefon (Qtek S100 PPC) a ovaj sam dao bratu. Kasnije sam nabavio jos jednu Motorolu MPx200 prakticno novu i bas sam iznenadjen trajanjem original fabricke baterije. MPx200 rulez!

Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki
Motorola MPx200 WM2002 fabricki