instaliranje za mpx200
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
instaliranje za mpx200
Znam za instalaciju exe fajlova kao i *.cab fajlova.Ali zanima me dali da mi neko kaze kako se instaliraju zip fajlovi.ali se odpakuju na pc ili u mob.I kako se instaliraju programi koji u sebi imaju xml fajl???
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Uvek je zgodnije raspakovati zip na kompu, pa tek onda prebacivati. Jedino ako ti .zip fajlovi nisu u stvari .cab fajlovi, tada je dovoljno da ih reimenuješ u .cab i prebaciš na mob.
XML je skraćenica za "Extensible Markup Language", ne znam da li to treba da se instalira kao ostali programi, jer su to script fajlovi... Šta konkretno imaš u xml formi?
XML je skraćenica za "Extensible Markup Language", ne znam da li to treba da se instalira kao ostali programi, jer su to script fajlovi... Šta konkretno imaš u xml formi?
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
Pa, jesi li probao da reimenuješ taj zip u cab?
Možda će se tako instalirati, a u tom xml fajlu verovatno piše gde koja sličica treba ide i sve ostalo vezano za instalaciju teme...

Možda će se tako instalirati, a u tom xml fajlu verovatno piše gde koja sličica treba ide i sve ostalo vezano za instalaciju teme...
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
Izgleda da me nisi razumeo...
Nemoj ništa da "raspoređuješ" sam. Na kompu reimenuj Abstract5.ZIP u Abstract5.CAB, prebaci Abstract5.CAB na telefon i probaj da ga instaliraš. Ako ne može, pretpostavljam da će ti neko ko ima MPx200 biti od veće pomoći...
Nemoj ništa da "raspoređuješ" sam. Na kompu reimenuj Abstract5.ZIP u Abstract5.CAB, prebaci Abstract5.CAB na telefon i probaj da ga instaliraš. Ako ne može, pretpostavljam da će ti neko ko ima MPx200 biti od veće pomoći...
● PRAVILA FORUMA ●
Pokusaj da raspakovane fajlove prebacis u folder "Home" (ISPM\MY DOCUMENTS\Aplicatiom Data\) i posle u settingsu na homescreen stranici da nadjes ime te teme u homescreen layout ili color sheme. Samo pazi, neke teme zahtevaju da imas pluginove (smart batt ili analog clock itd.), pa ako ih nemas tema ti nece dobro raditi... 

Najjednostavnije, mada postoji more sajtova, recimo www.airfagev.com i u sekciji za download odes na plugins i skines sta ti treba...