instaliranje za mpx200

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
nidzo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 28. Maj 2005. 14:03

instaliranje za mpx200

Post od nidzo »

Znam za instalaciju exe fajlova kao i *.cab fajlova.Ali zanima me dali da mi neko kaze kako se instaliraju zip fajlovi.ali se odpakuju na pc ili u mob.I kako se instaliraju programi koji u sebi imaju xml fajl???

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Uvek je zgodnije raspakovati zip na kompu, pa tek onda prebacivati. Jedino ako ti .zip fajlovi nisu u stvari .cab fajlovi, tada je dovoljno da ih reimenuješ u .cab i prebaciš na mob.
XML je skraćenica za "Extensible Markup Language", ne znam da li to treba da se instalira kao ostali programi, jer su to script fajlovi... Šta konkretno imaš u xml formi?

nidzo
Novajlija
Novajlija

Post od nidzo »

e konkretno imam Abstract5.ZIP. On kada se odpakuje imam sve gif i jpg fajlove i xml fajl.Ajd molim te kazi mi kako da instaliram ovaj fajl.Ovo je ustvari tema za win ali nikako ne mogu da provalim kako da menjam.

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Pa, jesi li probao da reimenuješ taj zip u cab? :?
Možda će se tako instalirati, a u tom xml fajlu verovatno piše gde koja sličica treba ide i sve ostalo vezano za instalaciju teme...

nidzo
Novajlija
Novajlija

Post od nidzo »

Lets edit the registry...
Open up PHM Regedit and change the following values...
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Shell/Rai
Da vidis to upravo pise samo me zanima gde se nalazi na mob-u u kom folderu registry i kada ga izmenim gde da postavljam nove slike koje sam dobio u ovom fajlu?

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Izgleda da me nisi razumeo...

Nemoj ništa da "raspoređuješ" sam. Na kompu reimenuj Abstract5.ZIP u Abstract5.CAB, prebaci Abstract5.CAB na telefon i probaj da ga instaliraš. Ako ne može, pretpostavljam da će ti neko ko ima MPx200 biti od veće pomoći...

nidzo
Novajlija
Novajlija

Post od nidzo »

probao sam sa reimenovanjem jednostavnim ali ne moze.IZgleda da moraju da se koriste odredjeni programi za menanje registry...ako neko ima iskustva sa time slobodno da se javi:)

tetrapak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Avg 2005. 14:45

Post od tetrapak »

Pokusaj da raspakovane fajlove prebacis u folder "Home" (ISPM\MY DOCUMENTS\Aplicatiom Data\) i posle u settingsu na homescreen stranici da nadjes ime te teme u homescreen layout ili color sheme. Samo pazi, neke teme zahtevaju da imas pluginove (smart batt ili analog clock itd.), pa ako ih nemas tema ti nece dobro raditi... 8)

nidzo
Novajlija
Novajlija

Post od nidzo »

ja u fonu nemam aplication data folder samo frames,notes,photo albums,tune.Kazi mi neki sajt gde mogu da skinem te pluginove kao i teme...

vazquez
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Avg 2005. 23:11

Post od vazquez »

Najjednostavnije, mada postoji more sajtova, recimo www.airfagev.com i u sekciji za download odes na plugins i skines sta ti treba...

Odgovori