Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
zamolio bih vas da mi pomognete oko pronalaska novog aparata posto ga vec dve nedelje intezivno trazim i nemogu da ga pronadejm. I jedno pitanje posto sam cuo od mnogih da taj aparat ima jako velikih problema (i da je to jedan od razloga sto ga nema u prodaji) da li je to tacno? ja bih vas takodje molio da mi kazete iskren odgovor jer bi mi lakse bilo oko izbora novog telefona. Sve odgovore mozete poslati i na moju mael adresu koju sam ostavio unapred hvala
Sigurno nije povucen iz prodaje zato sto je felerican jer to nije tacno . Telefon je dobar, jeste da ponekad hoce da izbaci iz mreze ali to se resi instalacijom win2003.
Ja sam sasvim zadovoljan njime jer za 130e nisam nasao bolji fon
Ima mp3 ali ga mozes staviti za melodiju jedino sa win2005 (tako sam cuo) u win2002 mozes wav a u win2003 mozes i wav i wma. Kamera je VGA i kupuje se posebno, kosta 1300din, ima i video snimak.
Moj savet je da ga zaobices u sirokom luku jer je to jedan promasen model i nije vredan kupovine.Sada ima novih i mnogo boljih telefona.Telefon bez kamere,bluetootha i sa takvom baterijom,nikako.
fon je zakon, ja sam imala problem sa dometom ali kad sam ga fleshovala na win 2003 (sto uopste nije tesko) radi savrseno, baterija traje od jednog do cetiri dana, sto je ok. moja preporuka je da ga uzmes. NIKAKO NE STAVLJATI WIN2005
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.