MPx220 Yes or No

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Odgovori
jeremic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 19:33

Post od jeremic »

za m65 i kirezz.hvala na pomoci,odlucio sam da kupim u najskorije vreme mpx220.stekao sam utisak da mogu racunati na vasu pomoc ako nesto krene naopako.jedino mi nije jasno kad kupim telefon i ako bude neki stariji firmwer to znaci da mozda trebam da ga nadogradjujem ili tako nesto.procitao sam da u zavisnosti od firmwera procesor radi razlicitom brzinom pa me zanima kako da radi najbrze.vasa preporuka,u kojoj radnji kupiti telefon ?ps.nasao sam nekog tipa koji prodaje cd sa programima,temama i sl./www.063411660/.pozdrav i svako dobro !!!

M65
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 20:04

Post od M65 »

:: belgrade ::

Ili ako je "ime teme.cab" onda taj fajl kopiras u mobilni i tamo starujes preko fajl menadzera.
:) :|

belgrade
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 23:08

Post od belgrade »

meni nesto nece da downloaduje ove mortal combat fajlove...ajde neko ako ima adsl da skine,pa da postavi na megaupload ili na rapidshare...

M65
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od M65 »

::belgrade::
Ja imam najslabiju vezu pa mi je downlodovao. Meni isto je pravilo problema, ali kada sam probao sa FlashGet-om uspelo je.

jeremic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 19:33

Post od jeremic »

ljudi niko da kaze koji verziju softvera treba uzeti i gde u bg najbojle kupiti aparat.kakav je zvuk dolaznih poziva jer kazu da je vrlo limen.da li mogu postavljati svoje precice.ako nekom trebaju podesavanja za gprs.mms i email za 063 neka ostavi adresu poslacu mu.hvala i pozdrav drugari.

M65
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od M65 »

jeremic napisao:ljudi niko da kaze koji verziju softvera treba uzeti i gde u bg najbojle kupiti aparat.kakav je zvuk dolaznih poziva jer kazu da je vrlo limen.da li mogu postavljati svoje precice.ako nekom trebaju podesavanja za gprs.mms i email za 063 neka ostavi adresu poslacu mu.hvala i pozdrav drugari.
Za MPx220 dobija WM2003, nisam iz beograda tako da neznam gde da kupis, pogledaj opis telefona i tamo imas i cene u beogradu.

Zvuk je dobar (drugar kaze kao na kompu).

Sto se tice precica mozes u start meniju da menjas kolko hoces, a na desktop ti treba dodatni program (plagin).

Meni trebaju ali za 064.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

e ne mogu da trazim po temi,pa cu pitati.
Jel ima ova Motorola MPx220 stereo izlaz????
Ja imam N6630,prezadovoljan sam,ali mi se jako jako jako svidja MOTO....

aj recite mi za ovo
...shit happens... keep d smile!

M65
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od M65 »

::blade_bre::

Ja sam kupio stereo slusalice i veoma dobro se cuje. :D :)
<Sta da napisem do sto.>

mexx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 22:42

Post od mexx »

Molim za preporuku koju memorijsku karticu kupiti mislim na odnos kvalite/cena, i gde kupiti, neko je poceo nesto o tome na forumu pa stao. Pozdrav

belgrade
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od belgrade »

ljudi,jel wm2005 ima neki trip sa karticama 512mb ili sta?
uzeo sam sd karticu 512mb i instalirao wm2005 i kada sam radio master reset zabagovao se,tj beo ekran je stajao skoro sat vremena i nista...u wm2003 radi savrseno...

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 22:44
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@belgrade: na stranim forumima misljenja oko 512 MB su podeljena 50:50%. Medjutim, desava se to sa svim karticama, ali je najvaznije da ti ostane originalno ime kartice (TFAT ako se ne varam). Inace u tom tvom slucaju, pomaze da na kratko izvuces karticu (nemoj da gasis telefon) i da je vratis posle nekoliko sekundi.
MPx200 WM2005

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@belgrade: mozda si pogresio prilikom flesovanja; da li si cekao posle prvog .img fajla, kada si radio master reset, da ti se pojavi error na belom ekranu?
MPx200 WM2005

belgrade
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od belgrade »

flash sam uradio totalno kako je neko opisao u nekom postu ovde,znaci flash sa prvim,onda master reset(sve to bez memorijske i sim kartice),pojavi mi se da nisam neko cudo za microsoft,ubacim mem.karticu,flashujem sa drugim delom,flashujem sa trecim,ubacim sim karticu unutra i radim master reset,stim sto pod yes stavim 2. i 3. stavku tamo i tu mi se zabaguje,niti pomaze ovo vadjenje mem.kartice,niti ista drugop...

kirezz
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 14:43

Post od kirezz »

A jesi li vadio bateriju kako pise i manualu? Vadjenje baterije je bitno!!! Da bitno je...bitno... (100 slova...)
mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@belgrade: onda ti jedino ostaje da probas da upalis telefon i pustis ga dokle ide... Ako posle toga nece master reset, ostavi ga jedno sat, dva da se odmori, napuni ga do kraja, pa opet probaj. Ako i onda nece pozajmi neku drugu SD karticu, prekopiraj sadrzaj sa stare na novu, pa onda probaj.
MPx200 WM2005

belgrade
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od belgrade »

naravno da sam vadio bateriju...pazi,imam i obicnu mmc karticu 32mb i sa njom mi radi bez ikakvih problema,ali ova od 512 nece nikako(napominjem da mi na wm2003 takodje radi savrseno...)

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Jun 2005. 00:33

Post od karanm »

Probaj sledece: (Preko Registry Editora)
--> HKEY_LOCAL_MACHINE

--> SOFTWARE

-->Microsoft

--> Shell

--> LowMem

Tamo ces naci DWORD value za "storage limit" i ukucash 1024000 i moci ces da koristish i 1GB kartice!

belgrade
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od belgrade »

rekao sam vec,u 2003 mi radi 512 bez ikakvih problema,a u 2005 kada radim master reset bude beo ekran ...
ps:gde se nalazi registry edit?

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@belgrade: za to ti treba PHM Registry Editor, samo ukucaj na "google" i download-uj ga (besplatan je).

:)
MPx200 WM2005

marko_komar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Feb 2006. 12:27

Post od marko_komar »

Imam par pitanja... Da li neko zna da li je moguce nabaviti WMPlayer10 a da ne moram da instaliram druge verzije sistema...Kako se ulazi u registy-u, posto bih da ga malo cackam, jel ima neki program koji je dobar za to...Da li neko ima neki dobar gps program sa nasom mapom...Koju memorijsku karticu kupiti, neki predlog...Toliko za pocetak...E da trebao bi mi dobar alarm koji moze da se podesi kojim danima ce svirati...Hvala unapred...

:shock:

Odgovori