Bitno pitanje u vezi mpx220
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Bitno pitanje u vezi mpx220
Zanima me, da mi neko ko ima mpx220, a ja hocu da ga kupim, kaze nekoliko stvari. Naime video sam kod druga koji ima isti aparat da se ekran izgrebao od tastature. Da li je to i kod drugih slucaj, ili je on bio nepazljiv? Takodje se njemu kamera pokvarila (hardverski), i kada je startuje - sve je crno. Da li se to i vama desilo? Jos nesto, kazite mi nesto o samom telefonu - uopsteno. Mislim na podloznost kvarovima, i jos neke finese, ako nadjete za shodno. Takodje me zanima da li preporucujete da tel odmah flashujem, ili je fabricka verzija dobra (2003)? Toliko za sada. Odgovor ocekujem sto pre!
Ja fon imam 2 ipo meseca i nisam primetio da se diplej grebe, niti neke anomalije u radu, sve radi kako treba, verovatno se izgrebao od nepaznje ili jakog zalupljivanja preklopa mada kad pogledam fon ostecenje displeja je tesko moguce, cak mi je i pao sa oko metar i nesto na beton i nije se ostetio (kao da je od gume). A za flesovanje ne znam, jer nisam flesovao fon od kako sam ga kupio, i zbog navodnog gubljenja garancije, original rom mi je na njemu bio i jeste 4.21 i redi kako treba i mreza i SIM i gprs i SMS i MMS pa i E-maila ako ga i flesujes uvek mozes skinuti original rom i da ga flesujes nazad zbog garancije, mada sumnjam da ce prodavac da primeti da li je fon uopste flesovan. Generalno fon vredi onoliko koliko kosta 180 - 190 evra, za sada se nije pokvario, jedino moze da ti smeta trajanje baterije od oko 3dana (uz umerenu upotrebu bez overklokovanja).
mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))
Nisam primetio da se telefon vise greje i slicno kada je overklokovannikoki napisao:OK. One more thing. Kada overclockujem mpx 220 - dokle je bezbedno ici, i sta se desi kada preteram???

Znaci mozes da mu dizes takt do neke granice koju odredis tako sto postepeno podizes takt da bi video kad se zakucava

Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki
Jos jedna stvar, trebaju mi podesavanja za gprs, a moze i mms, za Telekom. Trazio sam na forumu, ali ima samo za Mobtel, a ja ne znam parametre. Kada pozovem korisnicki servis zbog toga na br 064789 kaze mi da biram nepostojeci br i da zovem 988, ali mi i oni kazu isti broj!!!
hahahah Kuzman je provalio moj passwoed:D Hahaha ma nemoj klinac
Takodje me zanima, kako da prikacim telefon na PC. Jel mi treba neki spesijealan drajver za to? Kada mu kazem sync na telefonu on mi kaze da moram da "establish partnership with PC before you can synchronise information". Ja sam trazio i cackao tu, ali mi pise "no partnership created", a ne znam kako da to napravim. Nigde ne mogu da nadjem neku takvu opciju!!!
hahahah Kuzman je provalio moj passwoed:D Hahaha ma nemoj klinac
I ja sam malo izgrebao ekran sa tastaturom ali po kraju tako da ne smeta. Pa imam mpx200strucnjak napisao:meni se ekran tako izgrebao na mpx200, ja nisam imao futrolu za zatvaranje pa i jesam nekada malo jace lupio ali to nema veze sa tim.X zar ti nemas mpx200, a kuzma n-gage.E da na kome ste sada forumu, da se i ja vratim(VESKE).poz

Qtek S100 WM6.1
Meni se izgrebao ekran od tastature, a nisam ga bas nesto jako zatvarao. Za sinhronizaciju ti treba ActiveSync. Trebalo bi da si dobio disk uz telefon. Pazi se kod setovanja za gprs! Ja sam dobio onu poruku za setovanje, ali nisam izbrisao ona stara setovanja od mreze sa koje je skinut pa sam se lepo obradovao kad mi je stigao racun (ladno se konektovao preko Nemacke).
e, imam i ja jedno pitanje.... postoji li smart movie za ovaj mob, ima li neko full verziju i moze li da mi posalje na mail?
ili preporucite neki drugi program za konvertovanje/gledanje filmova na mpx 220!?
i jos jedno pitanjce..... kako da ugasim ono "G" koje se pojavi posle koriscenja GPRS-a?
ili preporucite neki drugi program za konvertovanje/gledanje filmova na mpx 220!?
i jos jedno pitanjce..... kako da ugasim ono "G" koje se pojavi posle koriscenja GPRS-a?
Ex Sir_Oliver
Postoji smart movie ali je isti kao za symbian
Takodje postoji 3x bolji player koji pusta sve i video i audio i zove se beta player ili tcpmp zadnja verzija je 0.71 http://tcpmp.corecodec.org/about

Qtek S100 WM6.1