V980

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Brainwashed
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 01:07

Post od Brainwashed »

khm...sorry, ali chitao sam uglavnom sve, i nigde nisam video da li mogu bez instaliranja mPT-a da instaliram modem driver za v980m...i odakle mi samo taj driver? :?

instalirao sam mPT (3.40i, ako sam dobro video) i kada mu zadam da mi prepozna fon preko USB-a, spojim ga sa kompom i tada krene da ga prepoznaje...medjutim, na kraju mi izbaci poruku da program necce dobro funkcionisati bez mobile device-a... :?

e sad...kapiram da je ok kabEl jer sam prochitao nechiji post sa oznakom kabla; i komp i fon mi daju zvuchni signal kad ih spojim; OS mi je XP sa SP2; pokushao sam da instaliram onaj WindowsXP-KB822603-x86-ENU update, ali mi kazze da treba da imam SP1 (?!)

vidim da je Artemis imao isti problem, i pratio sam sva uputstva koje ste njemu dali...on je na kraju sav zadovoljan jer je reshio problem, ne rekavshi shta je tachno uradio vishe od toga shto ste mu objasnili...mozzda je koristio neku magiju?! :blinky:

...odgovorite mi bar da sam glup, ako nishta drugo... :wacko:

thanx

Brainwashed
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Brainwashed »

eh da...
el neko probo da menja skinove na V980m? ...i koi programchicc mi trea dab upload-ovo igre?

iam gomilu skinova i igritza, ali ne znam kako da ih menjam na fonu...

ai pa Fala... :)

saleakv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 15. Jan 2006. 15:40

Post od saleakv »

Brainwashed ...

http://www.handy-faq.de/forum/

Probaj ovde, imaju cak i video tutorijal instalacije drajvera, startovanja Java Load App seem-a,
sofver, flesove, cak i fles bez Vodafona, igre, skinove ...

Skraceno:
Seem;polje;ofset;bit;opis je na spanskom nadam se razumeces;1 on, 0 off
32;1;43;0;(V980)Menu: Cargador Aplicación Java;ON;OFF
32;1;84;7;(v980)Opcion de menú: Formato (SKIN);ON;OFF

Ako preferiras engleski imas sve na motonet-u ...

Pozdrav Salea

Brainwashed
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Brainwashed »

sale...mogu ti recci da si kralj! :D
odlepio sam koliko sam trazzio ovaj .38...sad sam ga skino, ali ccu ti napisati shta sam uradio tek kad ga budem probao kucci (sad sam na shljaci)... ;)

:lol:

dunda
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 17:34

Post od dunda »

[Ljudi juce sam kupi ovaj fon, i ok je, ali me zanima da li je moguce da slike i video klipove snima na mem karticu a ne ne na memoriju telefona? Jel i vama displej tamniji nego na v525??

Sashko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Feb 2006. 17:14
Kontakt:

Post od Sashko69 »

Flash-ovanje telefona ti je nesto kao update BIOS-a na racunaru, znaci radis ga da bi unapredio funkcije telefona. U praksi, V980 se najcesce flash-uje da bi se izbacila Vodafone podesavanja i telefon doveo u fabricko stanje. Ako se izvede kako treba, operacija je skoro potpuno bezopasna, a obzirom da je u pitanju softverski zahvat ne vidim zasto bi uticalo na garanciju. Ja sam moju V980M flash-ovao vec 2 puta i nije bilo nikakvih problema. Ako zelis da i ti to probas, ostavi mail da ti posaljem uputstvo i spisak potrebnih programa sa linkovima.
Long Live Ferguson!

MekBejn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 16. Mar 2006. 12:35

Post od MekBejn »

U sobi: servisiranje imas potpuno uputstvo za flesovanje Motorole V980. Samo bojim se da ce ti mnogi ukinuti garanciju zbog toga :smutny:
Up and at them!

donadog
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 19:03

Post od donadog »

princo evo i ja istrazujem. Cekam uputstvo za fleshovanje od sashka. Kad flesujes telefon onda mozes da mu menjas teme. A sto se tice igrica, za pocetak skini leaderGL flex editor, i MIDway. Imas linkove na ovom forumu,ako nenadjes onda googluj. i ja sam to skinuo ali jos neznam kako radi. :x
:) Kad mi stignu i ako mi stignu uputstva za fleshovanje rado cu ti proslediti. A mozes za 800 kinti da fleshujes u servisu

mcore
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Mar 2006. 01:36

Post od mcore »

za SASHKO: Mozes li i meni poslati uputstvo za flesovanje motorole v980

Hvala
Poslednja izmena od mcore u Pon, 07. Mar 2011. 22:16, izmenjeno 1 put ukupno.

donadog
Novajlija
Novajlija

Post od donadog »

Da bi ubacivao igrice sa kompa, da li treba telefon da mi bude fleshovan. Kad hocu da loadujem flex sa telefona, leader pokazuje da telefon nije u normal modu, a kad stisnem za normal modu, telefon se diskonektuje od kompa i leader pokazuje da ga nema. Kako da stavim telefon u normal mod i kju funkciju da stikliram. sashko izgleda da smo samo ti i ja na ovom forumu. P.S. kakav ulaz ti imaju stereo sluske za telefon, posto hocu da ih kupim a nikako da ih nadjem.

qweasz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 01. Apr 2006. 15:49

Post od qweasz »

da li postoji opcija odbijanja poziva bez otvaranja telefona?
nesto sam gledao u opciji dolazeceg poziva ali cini se samo postoji mogucnost prihvatanja poziva otvaranjem tel. ili klasicno pritiskom na slusku
ako neko ima odgovor

Sashko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Sashko69 »

Za igrice moras da iz Leadera aktiviras opciju "Menu: Scaricca Aplicazzione Java" ili nesto tako, onda u opcijama telefona pod "Java settings" dobijes "Java App Loader" koji kad pokrenes, telefon ti trazi da konektujes kabl. Za samo prebacivanje igrica treba ti i program MIDWay (ima ga na www.motomodders.net) kojim zapravo prebacujes Java aplikacije u telefon. Sto se tice problema sa Leader-om, proveri da ti mozda nije aktivan P2K Daemon u Systray-u (hoce da pravi ovakve probleme) i da li si instalirao onu zakrpu za SP1, a hoce da bude i od SP2 (u tom slucaju, nazad na SP1!!!)
Long Live Ferguson!

donadog
Novajlija
Novajlija

Post od donadog »

Nisam instalirao zakrpu. Verivatno je to jer sam probao i p2k tools i on takodje ne prepoznaje telefon dok ga MPT prepoznaje. Gde da nadjem tu zakrpu

Sashko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Sashko69 »

Na www.microsoft.com i zove se WindowsXP-KB822603-x86-ENU, ako ne uspes da se snadjes ostavi mail i poslacu ti je (oko 350 KB).

A sto se tice konektora za slusalice, nesto je manji od standardnog kakav imaju npr. sluske za vokmen (verovatno moze da se pronadje adapter, nisam trazio jer mi nije trebalo).
Long Live Ferguson!

donadog
Novajlija
Novajlija

Post od donadog »

Nasao sam ali opet nista. Leader pokazuje da telefon nije konektovan a mph radi odlicno. Sluske nemogu da nadjem da kupim nigde u obrenovcu, mislim obrenovac i nije neki grad, potrazicu negde u beogradu, a ono cu da probam na nekom drugom kompu i tako je moj pun bagova i svega.

e da da li je neko nasao negde da kupi memorisku karticu za ovaj fon jer sam cuo da je tesko naci.

MekBejn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 16. Mar 2006. 12:35

Post od MekBejn »

Jesam li ja glup, ne umem da namestim delivery report za svaku poruku. Jedini nacin koji sam nasao je za svaku poruku posebno ali to smara...Anybody?
Up and at them!

donadog
Novajlija
Novajlija

Post od donadog »

jel zna neko zasto nemogu da imam viso od 4 aplikacije u telefon. Kad ih imam 4, pa kad skinem neku igru, kad krene da instalira kaze applicatio error. A kad obrisem jednu igru, i opet skinem istu od malopre instalira je bez frke. Kako to da skinem, jer me VEOMA nervira.

miljann
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 05. Apr 2006. 16:52

Post od miljann »

Budo,jako malo!Ja imam isto tih problema..generalno mislim da mu je to i najveca mana-mali kapacitet baterije! Ako mi izdrzi 2 dana sretan sam :lol:

miljann
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 05. Apr 2006. 16:52

Post od miljann »

Blic ima,tacnije neka lampica ili sta vec..Ukljucujes ga tako sto kad udjes u opciju za fotografisanje ili snimanje video zapisa,odes u meni i izaberes oppciju light on.

donadog
Novajlija
Novajlija

Post od donadog »

blic mozes da palis na # ili *. ali samo dok ti je aktivirana kamera. Ima li sanse da se skine ogranicenje kod snimanja. Moze li neko da mi pomogne kod igrica. sad mi se broj igrica smanjio na 3 igre maximum.

Odgovori