motorola V220
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
motorola V220
molim vas za pomoc gde mogu pronaci besplatni drajver za skidanje slika sa telefona na kompjuter; imam kabel za tel ali sve sto sam dosada nasla je da prodaju kabel uz drajver poprilicno skupo
Najzad je neko kupio kao i ja motorolu v 220.Uzela sam je pre tri dana i ispadose mi oci od trazenja nekih stvari na internetu.Sada cu tebe zamoliti da mi pomognes.
1.Nemam ni drajver ni kabl-gde si kupila kabl
2.Nosila sam telefon u Telekom da mi nameste parametre za mms i gprs i taj dan je bio prekid u vezama pa mi ni to nisu namestili
3.Nikakvo uputstvo nisam dobila uz njega pa mi malo teze ide/ne mogu da nadjem kako se namesta razlicita zvonjava za razlicite ljude/
4.Ne mogu da nadjem konvertor valute
5.Ne mogu da namestim brzo biranje
Za sada toliko.Unapred hvala
1.Nemam ni drajver ni kabl-gde si kupila kabl
2.Nosila sam telefon u Telekom da mi nameste parametre za mms i gprs i taj dan je bio prekid u vezama pa mi ni to nisu namestili
3.Nikakvo uputstvo nisam dobila uz njega pa mi malo teze ide/ne mogu da nadjem kako se namesta razlicita zvonjava za razlicite ljude/
4.Ne mogu da nadjem konvertor valute
5.Ne mogu da namestim brzo biranje
Za sada toliko.Unapred hvala

upustvo za tel mozes skinuti na (pod 2) user manual:
http://commerce.motorola.com/consumer/Q ... anual.html
a kabel nije kupjen u Yu vec u inostranstvu; verujem da ga mozes naci u kompj. prodavnicama mini usb (samo sto ima vise vrsta)
za sofver je meni jos uvek problem jer taj koji sada imam nema opciju za kameru
iako prepoznaje model telefona
jos uvek cekam za koristan savet po tom pitanju
http://commerce.motorola.com/consumer/Q ... anual.html
a kabel nije kupjen u Yu vec u inostranstvu; verujem da ga mozes naci u kompj. prodavnicama mini usb (samo sto ima vise vrsta)
za sofver je meni jos uvek problem jer taj koji sada imam nema opciju za kameru
iako prepoznaje model telefona
jos uvek cekam za koristan savet po tom pitanju
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
servis
To se "kupuje" u servisima koji prodaju taj telefon. Probaj u Info timu u Njegoshevoj 1.