Problem prilikom povezivanja sa racunarom.
Naime, kada se povezem preko kabla, originalnog, na USB port, na telefonu se ispisuje Charging, ikona baterije treperi kao da se puni, a na compu na slici telefona se oslikava da je port nedostupan i da telefon nije prikljucen?
Napominjem da se prilikom prikljucivanja na PC, na desktopu pojavljuje obavestenje da prepoznaje novi software Motorola V3, ispravno je instaliran i funkcionisalo je prilikom prebacivanja materijala sa telefona i na telefon....no, od danas ne!
PC je ispravan, instaliran XP.
Aparat je u garanciji, pa pretpostavljam da je vasa preporuka da ga zamenim?
Hvala unapred!
Motorola V3 urgent
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Pokusaj da instaliras RSD prvo....naime i ja sam imao slican problem mada ne bas isti tj.kada sam pokusavao da prebacujem fajlove preko P2K stalno mi je govorio da ima neku gresku i da ne moze nista da procita sa telefona....sve sam probao i pokusao ali nije vredelo...sve dok nisam startovao RSD i nekim cudom posle kada sam pokrenuo P2K sve je funkcionisalo najnormalnije i prepoznavao je telefon kao V3X sto do tada nije bio slucaj....nemam neko logicno objasnjenje za sve ovo ali kod mene je upaliolo eto sasvim slucajno....ko zna mozda ti i pomogne nesto...probaj pa mi javi.