Nabavio sam neke fine igrice za Moto V3x, ali ne znam kako da ih ubacim u telefon, tj. da ih instaliram. U moto phone tools nisam nasao tu opciju a da se samo prebaci na mem. karticu pa da pokrenem fajl ne moze, jer ne mogu da ga nadjem. Ako neko zna KAKO, molim vas kazite...
PS>Nabavio sam FIFA WC edition, Golf Pro Contest 2006, Extreme air snowboard, i igre za V seriju(500,525,600) al kapiram da rade i na V3x: MotoGP2, NBA2005, NCAA Hoops 2005, Scarlotti's Mafia Wars pa ako neko oce poslacu mu na mail
POZ
V3x Igre
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
nakacis telefon na komp... Ali za konekciju stavis memory card !!! Tada ce ti komp prepoznati telefon kao disk...
E sad... udjes u njega... i u root-u pronadjes folder kjava... ako ga nema napravi ga.... Zatim u njega trpaj .jar fajlove...
Kad zavrsis, restartuj telefon... idi u games and app... pa na install new... i tu bi trebao da ti bude sve sto si ubacio... instaliraj i igraj se do mile volje....
PS Te igre ce ti raditi na V3x ali ce biti osakacene... jer V3x ima mnogo vecu rezoluciju od pomenutih telefona + ima jos nekoliko razlika...
E sad... udjes u njega... i u root-u pronadjes folder kjava... ako ga nema napravi ga.... Zatim u njega trpaj .jar fajlove...
Kad zavrsis, restartuj telefon... idi u games and app... pa na install new... i tu bi trebao da ti bude sve sto si ubacio... instaliraj i igraj se do mile volje....
PS Te igre ce ti raditi na V3x ali ce biti osakacene... jer V3x ima mnogo vecu rezoluciju od pomenutih telefona + ima jos nekoliko razlika...
e puno hvala za uputstvo.. uspeo sam i radi..
u pravu si..ove igrice izgledaju bezveze ali zato FIFA 2006 WC izgleda super..nikad nisam video takvu grafiku na telefonu.. nasao sam na forumu
http://www.howardforums.com/archive/topic/891319-1.html
fifa, snowboard i golf su bas za V3x pa ko voli nek izvoli
poz

u pravu si..ove igrice izgledaju bezveze ali zato FIFA 2006 WC izgleda super..nikad nisam video takvu grafiku na telefonu.. nasao sam na forumu
http://www.howardforums.com/archive/topic/891319-1.html
fifa, snowboard i golf su bas za V3x pa ko voli nek izvoli
poz