V3x Igre

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 11:24

V3x Igre

Post od zatoichi »

Nabavio sam neke fine igrice za Moto V3x, ali ne znam kako da ih ubacim u telefon, tj. da ih instaliram. U moto phone tools nisam nasao tu opciju a da se samo prebaci na mem. karticu pa da pokrenem fajl ne moze, jer ne mogu da ga nadjem. Ako neko zna KAKO, molim vas kazite...
PS>Nabavio sam FIFA WC edition, Golf Pro Contest 2006, Extreme air snowboard, i igre za V seriju(500,525,600) al kapiram da rade i na V3x: MotoGP2, NBA2005, NCAA Hoops 2005, Scarlotti's Mafia Wars pa ako neko oce poslacu mu na mail
POZ

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zatoichi »

e OK hvala. pozajmio sam ortaku BT pa nisam mogao to da probam.
a jel znas kako to da uradim preko kabla?
poz :)

zarkop
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 25. Apr 2006. 16:29

Post od zarkop »

nakacis telefon na komp... Ali za konekciju stavis memory card !!! Tada ce ti komp prepoznati telefon kao disk...
E sad... udjes u njega... i u root-u pronadjes folder kjava... ako ga nema napravi ga.... Zatim u njega trpaj .jar fajlove...
Kad zavrsis, restartuj telefon... idi u games and app... pa na install new... i tu bi trebao da ti bude sve sto si ubacio... instaliraj i igraj se do mile volje....

PS Te igre ce ti raditi na V3x ali ce biti osakacene... jer V3x ima mnogo vecu rezoluciju od pomenutih telefona + ima jos nekoliko razlika...

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zatoichi »

e puno hvala za uputstvo.. uspeo sam i radi.. :D
u pravu si..ove igrice izgledaju bezveze ali zato FIFA 2006 WC izgleda super..nikad nisam video takvu grafiku na telefonu.. nasao sam na forumu

http://www.howardforums.com/archive/topic/891319-1.html

fifa, snowboard i golf su bas za V3x pa ko voli nek izvoli
poz :D

Odgovori