Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
kamera ti se ne mozhe aktivirati dok ti je telefon zatvoren... samo ako kameru aktiviras dok je otvoren pa ga preklopish kamera ostaje aktivarana, a ukoliko kameru nisi aktivirao pre zatvaranja ne moze sama da se aktivira
probao, to kod mene ne radi... radi samo ono dugme sa desne strane ako mi je telefon prikljucen na slusalice pa mi ona teta kaze:"No voice messages saved".
KOd mene se desava.Imam R252211LD_U_85.99.50R flash.Zapravo posle tvog odgovora testirao sam podrobnije i to se desava nakon 2 uzastopna pritiska na gornje desno dugme(iznad tog tvog za voice dial).Priznaces da ne mogu da biram ili uticem na to koliko puta ce se telefon osloniti na to dugme u dzepu?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Mozes da zakljucas tastaturu.. barem postoji ta opcija i ona nije omogucena software-om vec moras da je "otkljucas" posebnim programom uz pomoc racunara.... ALI
I da to uradis ... neces moci da zakljucas te tastere vec samo tastaturu...
zarkop, mislis na Motorola Tool? Tj da se edituje seem datoteka?Koji je to seem? SEEM 0032_0001 #offset 29 bit 1: Settings > Security > Lock Keypad (1 on, 0 off)
Na to si mislio?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.