microSD (Trans Flash)

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
mixi90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Feb 2006. 12:34

microSD (Trans Flash)

Post od mixi90 »

S'obzirom da modeli poput E398 ili E770 koriste Trans Flash kartice, jer zna neko koliko se krece cena kartica??

ludilo_srbija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Dec 2005. 12:48

Post od ludilo_srbija »

drugar je kupio od 512MB i islim da je platio oko 4000 dinara,a mozda i manje
pogledaj cene na http://www.refot.com
pozdrav

kirezz
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 14:43

Post od kirezz »

Pa imas tu s leve strane IT Svet, tu imas sve moguce kartice, njihove cene i mesto i tel. firme gde imaju tu karticu koja te zanima (naravno i po kojoj ceni). Pozz
mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))

roki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Feb 2006. 23:59

Post od roki »

trans flash kartica 512MB sa uloskom za SD format 3500 din u come trade radnjama! trenutno naj povoljniji u gradu!!!! proverite

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

Post od SnoopDoggyDogg »

ako bi neko bio ljbazan da i kaze,ne znam koliki je kurs dinara,ja sam iz Crne Gore,iz Bara,a treba mi micro SD od 512 mb za moju motorolu E1000,a uzeo bih i vecu ako podrzava?! :blinky: :o :blinky: pa ako neko moze da mi kaze gde da posaljem druga da mi kupi microSD i kolka je cena u evricima da znam koliko kesha da mu spremim?nigde u Baru nema da se kupi microSD,a odma do italije smo :lol: :lol: :D ovo je brooka ljudi :oops: :oops: za spas ne mogu da nadjem microSD ni od 64mb a kamoli sta vece
ne moze da skodi!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Dechko ti je iznad napisao gde da nadjesh a kurs si mogao da proverish na netu,to bar nije toliko teshko... :dry: 1e = 87 din...

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

moze li neko da mi kaze ali brzo gde se nalazi ta com trade radnja da posaljem druga da mi kupi tu memorijsku?ali brzo?ima li jos tamo od 512 mb micro Sd sa adapterom za SD?da nisam malo zakasnio?!
ne moze da skodi!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

http://www.itsvet.com/SanDisk-Mini-SD-5 ... ard-67-245
na vrhu ove stranice imas adrese gdje se sve nalazi com trade shop 8) :wink: :) :D :lol:

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

e ali ovo je miniSD,a meni treba micro SD?jesu to iste kartice?meni se cini da nisu :blinky: :blinky: tnx anyway
ne moze da skodi!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

nisam siguran da su iste ali mislim da jesu , ali i nije poenta u tome , to sam stavio samo da vidish adrese gdje se nalazi com trade shop tj. adrese :P 8) :wink: :) :D :lol:

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

znam to sam skapirao,zato sam stavio ovo tnx anyway,xvala jos jednom,poslacu druga pa ako budu imali imaju ako ne nista,p0z
ne moze da skodi!

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

e da ne bih otvarao novu temu kad se vec ovde pricalo,sutra mi stize kingmax microSD trans flash 256mb za moto E1000 kupljena u Strongu.Pa posto prvi put u zivotu koristim moto fonove,i do sada se nisam srecao sa minijaturnim SD karticama,moze li neko da mi kaze treba li nesto specijalno da uradim prilikom stavljanja microSD u moju E1000-darku? :D :D ili idem opusteno,uzimam novu memorijsku i stavljam je u ovaj njen slot,dosta mal,ne znam ni kako izgleda ta mala kartica ni na koju se stranu okrece kad se stavlja ni nista?moze pomoc?ako moze da mi pomogne i ovaj lik z0x sto je memorijsku isto kupio u Strongu?da me malo pripremite za dolazak memorijske?e da,jos da kazem,do sada nisam imao nikakvu memorijsku u mom fonu,ni 32 mb,ni 64,nista,xvala za pomoc unapred
ne moze da skodi!

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Nema tu nikakve filozofije,ne mozes da je stavis pogresno u telefon ili bilo koji uredjaj jer fizicki ne moze da stane ako je pogresno okrenuta!
Videces na kartici sa donje strane kontakte koji treba da legnu na pinove u telefonu!
Kad dobijes karticu probaj i neces pogresiti,isto kao da stavljas sim karticu,sa leve strane imas mali isecen deo i samo treba da se poklopi sa tim delom u lezistu telefona!
pozz

MekBejn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 16. Mar 2006. 12:35

Post od MekBejn »

Napisao sam ovo pitanje na jos jednom mestu, hitno mi je!

V980 mi više ne prepoznaje MicroSD karticu. Tu istu karticu sam koristio 2 meseca. Moguće je da sam nešto čačnuo i obrisao neki važan fajl. Kako mogu da je formatiram? Videću da probam da je ubacim kod ortaka u V975 pa da vidim šta je...valjda nije do telefona...Ima li neko ideju sta bi moglo da bude?
Up and at them!

Damjanic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 09:57

Post od Damjanic »

Ja sam ovde u Banja Luci platio 40 eura trans flash 512 MB novu... Sandisc.... najgora marka ali radi odlicno...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

Damjanic napisao:Sandisc.... najgora marka ali radi odlicno...
Sandisk uopste nije najgora marka , nego je jedan od boljih marki
Uz SE W800i dolazi sandiskova mem. kartica od 512mb

http://st-honore.chez-alice.fr/testw800/STA50020.JPG
http://www.itsvet.com/SanDisk/pr-comp_c ... roducer-67
8) ;) :D

voodoons
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 10:04
Kontakt:

Post od voodoons »

DEL BOY napisao: Sandisk uopste nije najgora marka , nego je jedan od boljih marki
Uz SE W800i dolazi sandiskova mem. kartica od 512mb

http://st-honore.chez-alice.fr/testw800/STA50020.JPG
http://www.itsvet.com/SanDisk/pr-comp_c ... roducer-67
8) ;) :D
dolazi u nekom slucaju i original Sony... zavisno od distributera do distributera....

Odgovori