Ubacivanje ringtones na MPx220

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
T-Zex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Jun 2006. 08:18

Ubacivanje ringtones na MPx220

Post od T-Zex »

Dobro, hoce li neko da mi objasni celu proceduru kako da ubacim neku melodiju sa kompa na ovaj telefon i da je postavim kao zvonjavu :| :?
I kako da instaliram player za muziku u telefon? Imam skinut program sa net-a, a kako se aktivira u telefonu, nemam poojma :smutny: :dry:

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

1. Koristi opciju SEARCH koja sluzi za pretrazivanje foruma :) O ovome je bilo reci i sve mozes naci u predhodnim temama od instalacije programa pa do ubacivanja melodija za zvono :roll:

2. Prvo u telefon instaliraj program za pregled foldera i fajlova (nesto slicno kao windows explorer ili total commander na kompu) pa onda sve ostalo...

3. Da bi postavio neki muzicki fajl za melodiju on mora da ima ekstenziju .mp3, .wma ili .wav (.mid melodije nisu preporucljive), onda ga prekopiras na fon u dir: aplication data/sounds i onda bi trebalo da ga imas u listi tonova u podesavanjima. :wink:
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

T-Zex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Jun 2006. 08:18

Post od T-Zex »

Hvala, hvala, hvala... :) Tek sam poceo sam istrazivanjem ovog phonea pa mi je sve ekstra nepoznato... :?

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

T-Zex napisao:Hvala, hvala, hvala... :) Tek sam poceo sam istrazivanjem ovog phonea pa mi je sve ekstra nepoznato... :?
A mogao bi da pocnes i da istrazujes ovaj forum jer ces ovde naci sve odgovore u vezi ovog telefona :)
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

Odgovori