MPX200 i promena sitemskih zvukova

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 15. Jul 2005. 21:07

MPX200 i promena sitemskih zvukova

Post od Lazaboj »

Da li neko moze da mi kaze kako da promenim zvuk pri ukljucenju i iskljucenju telefona!Pokusao sam samo da zamenim ali svaki put ga je vracao na onaj stari zvuk.Nisam nasao nikakav sistemski fajl gde bih mogao da ga prepisem ili slicno.Ako neko zna,odlicno.Hvala unapred. :?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

sve sto stavis u sistemsom dikretorijumu telefona automatski se briše prilikom isključivanja tako da znaš što se tiče ovog telefona
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

samurai_jack
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Jul 2005. 00:05
Kontakt:

Post od samurai_jack »

Nisam 100% siguran, ali mislim da morash da mu u registriju napishesh path do melodije, a nije dovoljno samo da je ubacish u sistemski folder.

Pogledaj ovde shta ima...
http://rapidshare.de/files/31176753/Pod ... strija.pdf

Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Re: MPX200 i promena sitemskih zvukova

Post od Lazaboj »

Hvala na linku.Pokusao sam ali nisam nista uspeo.Ili ja ne znam kako ili ono nece da radi.Nek gluosti sam promenio ali ono sta sam zeleo uopste nije radilo.U svakom slucaju hvala

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ti Lazaboj, ko da si neki fan motorole, lepo ti fleshuj fon i ubaci novi rom u njega, mozda si nesto sam zezno u podesavanjima, ali kad reinstaliras sistem sve ce biti ok 8)
5130+Koss the plug....

samurai_jack
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Jul 2005. 00:05
Kontakt:

Post od samurai_jack »

Masterokrata napisao:Ti Lazaboj, ko da si neki fan motorole, lepo ti fleshuj fon i ubaci novi rom u njega, mozda si nesto sam zezno u podesavanjima, ali kad reinstaliras sistem sve ce biti ok 8)
Nema potrebe za radikalnim potezima, mislim da, mada ne kaze da jeste neshto pokvario, ako jeste, resenje je hard reset, plavo dugme + power taster.

Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Lazaboj »

Siguran sam da nisam zeznuo stvar,ali registri u uputstvu za REGEDIT mi se nikako ne slazu za registrima koje ja nalazim na mom MPX200.I kad treba da kreiram neku vrednost kljuca ili nesto izmenim nece da radi!Takve lude sam srece.

Odgovori