Motorola MPx200
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ako supeš da klokneš procesor na 300mhz i da mu dodaš rama i da oslabiš wm6 da isključiš sve živo itd - može da radi
nemoj da se zavaravamo wm5 radi dosta sporo i crpi bateriju.jednostavno za njega je procesor od 200 pa na gore ao wm6 da i ne govoriomo
nemoj da se zavaravamo wm5 radi dosta sporo i crpi bateriju.jednostavno za njega je procesor od 200 pa na gore ao wm6 da i ne govoriomo
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Pozdrav!
Ljudi da li znate gde moze da se kupi baterija za Motorolu Mpx200?
Trazim vec mesec dana ali bez rezultata?!
Molim za pomoc!
Ne znam da li mogu takve stvari da se pisu ovde na forumu, ako ne onda molim one koji znaju da mi odgovore na midragan13@yahoo.com.
Ljudi da li znate gde moze da se kupi baterija za Motorolu Mpx200?
Trazim vec mesec dana ali bez rezultata?!

Molim za pomoc!

Ne znam da li mogu takve stvari da se pisu ovde na forumu, ako ne onda molim one koji znaju da mi odgovore na midragan13@yahoo.com.
Za sve vas koji ocete da flashujete poshaljite mi PM pa tju okachiti flashove na rapid da se sluzite
Na zalost netju biti ovde dok ne pocne septembar, ali kad dodjem sve zelje ispunjavam.
E sad...Problem sa MPXicom. Jednostavno nece da ochitava poruke poslate sa web2sms-a. Recimo, telenor ima ovu uslugu i svaki put kad mi neko(ili sam sebi) posalje poruku preko weba, dobijem sms ali je pun nekih random znakova. Posaljilac bi trebao biti "web2sms" ali pise "web2sm" i onda neke gluposti. Ima neko taj problem ili pak reshenje??

E sad...Problem sa MPXicom. Jednostavno nece da ochitava poruke poslate sa web2sms-a. Recimo, telenor ima ovu uslugu i svaki put kad mi neko(ili sam sebi) posalje poruku preko weba, dobijem sms ali je pun nekih random znakova. Posaljilac bi trebao biti "web2sms" ali pise "web2sm" i onda neke gluposti. Ima neko taj problem ili pak reshenje??
Romovi i flashovanje
Kao sto sam obec'o:
(svi romovi su legalni ako ih imate na fonu vec a ovo vam je backup. Motorola Upgrade wizard je freeware)
Sto se tice informacija o pojedinacnim romovima, to ne znam na pamet. Sve romove sam testirao na svom fonu i svaki ima neke svoje prednosti i mane. Srecno
(svi romovi su legalni ako ih imate na fonu vec a ovo vam je backup. Motorola Upgrade wizard je freeware)
- Windows Mobile 2002 ROMs: Windows Mobile 5 ROM: Motorola Upgrade Wizard 1.2.0

VeNoM na mikica7bre@yahoo.com,bilo koji je dobrodosao
Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
fajl iz win ne možeš da edituješ jer su svi sistemski tako da džaba pokušavaš.barem ja nisam uspeo.šak i ako nešto snimiš u win dir tipa neku pesmu ili sl na sledećem gašenju i paljenju ona će biti izbrisana darkado
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!