MPx220 Yes or No

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Odgovori
M65
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 20:04

Post od M65 »

Trebati jedan dodatak da instaliras pa ces moci i to da radis, pogledacu gde sam to vide pa cu da ti javim, nema veze sa aziskim romom.

kirezz
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 14:43

Post od kirezz »

@jeremic

...pa radi se o tome da je symbian na Nokia telefonima (obicno),a ljudi "ne daju" Nokiu! Ja sam imao Nokia kolko oces, ali to ti je samo fon i nista drugo...NGage i 5510 su bili odlicni telefoni u svoje vreme, ali im je dizajn šuntav, ovde imas preklop! Ljudi su se navikli na prost meni a motorola sa WM je isuvise komplikovana za vecinu pa im telefon nonstop baguje i ima nejasne opcije...Za mene WM rulz!
P.S. Overi ovaj link: http://tmul.free.fr/
mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Pitanje za vas: Znate li za "ControlFreak" za Symbian ?-taj prog mi je mnooogoo koristan. Interesuje me da li postoji tako nesto (znaci sama sustina je kontrola racunara sa moba preko bt-a) za/na windowsu mobile ?
...shit happens... keep d smile!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

[quote="DZONI45"]@juice011: probaj da uradis ovo:
Slika
Slika
Slika

Najvaznije je da radi, moze da se overclock-uje, za sada sam ga stavio kao i wm2003, ali cu malo kasnije da probam i vise, do granice kad bude radio kao "metak".
Provereno i radi. :) :) :)

Sorry sto vracam u nazad... Jel moze da se overklokuje Symbian? 6630?
...shit happens... keep d smile!

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

blade_bre napisao:Sorry sto vracam u nazad... Jel moze da se overklokuje Symbian? 6630?
Ne moze :uhuh: :roll:
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

lakoni23
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 05. Apr 2006. 00:35

Post od lakoni23 »

Pozdrav svima
99 posto cu da kupim mpx220 samo da ozdravim posto sam imao mali udes :) pa sad lezim,
samo jedna stvar mi nije jasna. Na nekoliko slika sam video da memorijska kartica viri iz telefona kada se stavi.
Jel ovo stvarno slucaj ili je to samo na slici. Ako viri mem card iz telefona onda nema sanse da ga kupim.

E da vec sam poceo da skidam softwere za mpx pa nemojte da me razocarate xexexe :roll:
uvek online:)

vimm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 03:58

Post od vimm »

lakoni23 napisao:Jel ovo stvarno slucaj ili je to samo na slici. Ako viri mem card iz telefona onda nema sanse da ga kupim.
:roll:
Samo ti što pre ozdravi i nastavi da skidaš software, a za mini SD ne brini jer ne viri ;)

lakoni23
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 05. Apr 2006. 00:35

Post od lakoni23 »

Hvala mnogo.Pao mi je kamen sa srca. Idem sad da nastavim da skidam softwere :wink:
P.S. Osecam se kao da ga vec imam. :)
uvek online:)

shake
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Apr 2006. 08:35

Post od shake »

Telefon je stvarno odlican, ali imam jedan problem sa njim.
Ljudi mi kazu da me dosta slabije cuju nego sa mojom starom Nokiom 6670.
Na Net-u sam nasao da je to cest problem sa ovim telefonom.
Da li neko zna kako da rijesim problem slabog mikrofona?Da li neko ima slicna iskustva.
Hvala unaprijed.

Inace WM je mnogo bolji od Symbiana, a postojanje registry-a daje nevjerovatne mogucnosti dotjerivanja telefona.

markos99
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 16. Mar 2005. 15:10

Post od markos99 »

Nov sam sa ovim telefonom, pa me interesuje koji softver preporuvujete za otvaranje (editovanje) office (world,exel) dokumenata. Probao sam Clear View Suite ali mi word dokumenti nisu bas prilagodjeni citanju na Motorolinom ekranu, pa me zanima postoji li nesto slicno Office programima za Symbian (Quick-Office, Office Suite). Takodje, za Clear View Suite mi treba serijski broj, kao i za IA File Menager, pa ako neko moze da mi posalje na PM, bio bih zahvalan.
Takodje, na Nokia 6630 volim da citam elektronske knjige, ali i da ih sam pravim (Mobipocket Publisher i Reader, Repligo). Kako stoje stvari sa tom vrstom softvera za Motorolu? Pronasao sam Mobile Pocket Reader ali ga nisam probao - sa kojim formatima on radi i da li m ga preporucujete?
Unapred hvala! Pozdrav!

mr_nick_ThE_MaX
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 21:56
Kontakt:

Post od mr_nick_ThE_MaX »

Veliki pozdrav svima!!! 8)
Kupio sam MPx220 pre nedelju dana (a pre sam imao MPx200) i pokazao se bas onako kako sam zamisljao.
Uopste,telefon je strava,i mnogo mi se vise svidja win,nego symbian,kamera danju odlicna itd...
Fabricki ima win2003,a zamolio bih nekog da mi kaze gde ima i kako mogu da stavim win2005?
Kazu da je odlican.Savetujem www.smartphone2000.com/downloads ima superrr ponude.
PREPORUCIO BIH SVIMA KOJI ZELE DA KUPE OVAJ TEL NEKA TO URADE ODMAH.
Ocekujem odgovor za 2005,unapred zahvalan.

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Jun 2005. 00:33

Post od karanm »

@mr_nick_ThE_MaX: Moram da te razocaram, nema win 2005 za mpx220, barem ne do sada.. vec je to pominjano xxx puta... a pogledaj malo i prethodne strane nacices i mnogo bolje linkove nego sto si postavio.. a i taj link je bio! Poz :D

Odgovori