Motorola A925

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
punkrockserbia
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 09:47

...

Post od punkrockserbia »

to sto kazes za `3` verovatno je tako mada sam zadovoljan brzinom neta na moby,recimo da web sajtove otvara dosta brzo,ali brate ubija koliko skida kredit,a za gps,tj a-gps pa probao sam posto mi je jedan tip objasnio i uspeo sam da se nakacim na satelit ,pokazuje neke kordinate,ali jos ne kapiram ,pa cekam decka da mi malo bolje pojasni(i veruj da sam isao na opciju a-gps)ona ikonica za satelit koja je inace bela,kada se nakacis ,a treba mu oko 2 minuta ona pozeleni,i to je to,samo jos da nabavim mapu beograda i eto pratnje(mislim se samo ko ce mene da prati),a za video razgovore,to nisam probao posto to valjda radi na 063,a ja sam 064,ali kazu neki likovi iz bg-a da su probali i da radi ,samo valjda treba neka posebna kartica sa brojem...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ako je sa "trojke" treba da imaš broj 3 na okviru ispod displeja. To zaključavanje se odnosi na 3G brzinu, GPRS radi kako treba, a zadovoljan si brzinom jer je class 10, za razliku od stare Nokije koja je class 6. :wink:

Koordinate koje dobijaš su tvoj položaj, ali pošto nemaš učitane mape izbacuje ti samo info. :wink: To je klasičan GPS, A-GPS će proraditi kod nas tek kad 3G zaživi zvanično, kao i video call. To što su ga neki probali je test faza, a kartice moraju da budu nove generacije... Uh, u junu pada monopl nad telekomunikacijama, konačno, i što neko reče - ne veselim se trećem operateru već desetom! :mrgreen: :mrgreen:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ijooojjjjjj ovaj telefon vise nemoze da se nadje u bg :(
zvao sam mnogo radnji i svi su rekli da nema nista od toga i da neznaju kad ce i dal ce dobijati, al vise ne nego da
sta cu sad?
ako neko ima info gde moze da se kupi ovaj fon po normalnoj ceni nek ostavi info

punkrockserbia
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 09:47

oglasi

Post od punkrockserbia »

pa ako stvarno zelis ovaj fon ,pa pojuri malo oglase,jer su skoro svi koji prodaju iz beograda,a ako si odatle nece ti biti tesko da ih pogledas i probas,mislim da ih imas puno na internet verziji `halo oglasa`i cene se krecu od 150-220evra...
a925

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

da, al ja sam hteo now telefon iz radnje, sa garancijom u full opremi... a ne polovan ti preko oglasa su mi sumljivi :roll:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

E ljudi, sto na sajtu pise (il je bar pisalo prije neki dan, mrzi me da gledam sad) da je u jednoj prodavnici fon 150e, a u drugoj 300e? Mislim, ok to sto pise, al kako je tolka razlika?! Mozda ovaj od 300e nije s 3-ke...? Inace 3-ka nesto forsira ove Motoroline telefone A serije, vidio sam kod njih Motorolu A1000 za 99e s ugovorom, a 499e bez... :)
Shta je to A-GPS tachno? A jel moze da se ubaci mapa u njega?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ewo owako
kupio sam fon
malo je skuplji al boze moj
sto se tice funkcija sam vrh vrhova, to nije telefon vec PDA uredjaj
jedino sto zaista smeta je velicina, telefon je ogroman (ali stvarno ogroman), pomalo smara to sto se stalno morajuy koristiti dve ruke, i jako velika mana sto nemoze da se koristi zvono i vibracija u isto vreme
baterija je ok
2 dana mesovite upotrebe
u paketu sam dobio:
futrolu, slusalice, mmc, olovku, stalak, usb kabal, punjac
gps je malo sporiji al ide (nisam jos provalio kako da ubacim mape u telefon)
jako veliki br aplikacija za SE p800/900/910 i ostale UIQ modele nece raditi na ovom telefonu
prepoznavanje rukopisa nije bas najsrecnije, al moze da prodje, kamera je solidna, video je odlican

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Mirko, postoji program zvani "Vibor", koji omogućava zvono i vibraciju istovremeno, "SE P80x Platform" emulira P seriju pa dosta programa radi, a "nopEX" omogućava da se programi instaliraju na kartici.

Evo ti link, ako ga već nisi posetio, imaš i spisak aplikacija koje rade... ;)
http://www.nop.at/nopex/
Tu je i Vibor...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

I moj brat od ujaka je kupio fon, tako da sam ga dosta cackao i ubacao neke aplikacije...
E sad, tu nastaje problem... Ubacao sam neke aplikacije, koje, izgleda, nisu kompatibilne sa fonom, i sad fon nece da se upali, pise Startup error bla bla na ono problem-prozorche :roll: koje iskace uvijek kad iskrsne neki problem... Znaci, nece da se upali pa nece, jel moze kako da se sredi to bez flasha? :smutny:
Inace, ovdje je dekodiranje za njega 20e, koliko je tamo...?

Odgovori