pero0000, ja licno nemam nekih problema osim sto mi nekad zabaguje Notifikacioni LED, ali sam to resio instalacijom aplikacije Light Flow koja radi i na ne-ROOTovanim telefonima, tako da nemam bas nikakvih problema. Za bateriju na Dzindzeru ti ne mogu reci nista jer je proslo manje od 24h pre nego sto sam ga prebacio na ICS, a na njemu mi uz normalno koriscenje (koja poruka, par poziva od nekoliko minuta, par sati surfa preko WiFi, 10-ak fotki) za 20-ak sati je spala na 50%.
Mogu ti napisati uputstvo (nije tesko) ali bih ja svakom ipak pre preporucio da sacekaju OTA update nego da se zezaju sa flesovanjem... Ali ako neko bas hoce, NE ODGOVARAM ZA POSLEDICE!
Nakacio sam i linkove za sve potrebne Download-ove.
1. Potrebno je instalirati sve drajvere za telefon (dolaze uz MotoCast)
2. Skinuti Motorola
RSD Lite
3. Zatim skinuti ROM u *.zip formatu -
RAZR ICS 4.0.4 RETAIL en.EU i raspakovati folder koji se nalazi u njemu
4. Pokrenuti RSD Lite i ucitati *.xml fajl koji se nalazi u raspakovanom folderu
5. Iskljuciti telefon, pritisnuti u isto vreme VOL + / - i Power dugme i drzati tako dok se ne dobije Boot Menu
6. Sa VOL - oznaciti AP Fastboot mode i sa VOL + izabrati oznaceno
7. Kada se AP Fastboot mode startuje, nakaciti telefon preko USB-a na racunar. Ako su svi drajveri instalirani kako treba RSD Lite ce prepoznati telefon.
8. Kliknuti na Start da bi RSD Lite poceo sa procesom flesovanja.
9. Kada se sve zavrsi i telefon startuje, ponovo ga iskljuciti i opet uci u Boot Menu, ali ovaj put izabrati Recovery i iz njega odraditi Factory Reset. Kada se izabere Recovery pojavice se zuti trougao, tada pritisnuti VOL + i - u isto vreme i uci ce u Recovery.
Proces traje malo duze i mozda ce se telefon restartovati par puta u procesu ali to je sve deo flesovanja. I ponavljam, ako se telefon kojim slucajem brikuje ili zaglavi u tkz. bootloop-u, to nema veze sa mnom.
SRECNO!