V980
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 01:52
Budo cuo sam da uz v980 neki nedaju "blic" tj. "blic" nije ugradjen u telefon. Tako da najbolje bi bilo da proveris da li uopste i imas "blic".
Za Motorolicu evo ja da se javim i da kazem da ovo opet nece da radi. Instalirao sam onaj tvoj drajver sto si postavio. I on prepozna moj usb kao modem i u sistemu pise Motorola USB Modem. U svakom slucaju hvala vam na pomoci. E da samo jos jedna stvar na mom usb-u ima neki otvor za jos neki kabl. Sta se tu ubada i cemu to sluzi (ako uopste necemu i sluzi)?
Za Motorolicu evo ja da se javim i da kazem da ovo opet nece da radi. Instalirao sam onaj tvoj drajver sto si postavio. I on prepozna moj usb kao modem i u sistemu pise Motorola USB Modem. U svakom slucaju hvala vam na pomoci. E da samo jos jedna stvar na mom usb-u ima neki otvor za jos neki kabl. Sta se tu ubada i cemu to sluzi (ako uopste necemu i sluzi)?
-
- Povremeni posetilac
-
- Povremeni posetilac
prvo pogledaj malo po forumu mozda nadjes nesto sto ce ti pomoci.
viewtopic.php?t=4220&highlight=
Napisao sam nesto o konfigurisanju MMS-a za 063 mrezu. Ako imas 064 mozda ces se snaci na osnovu ovog "uputstva"
Pozdrav!
viewtopic.php?t=4220&highlight=
Napisao sam nesto o konfigurisanju MMS-a za 063 mrezu. Ako imas 064 mozda ces se snaci na osnovu ovog "uputstva"
Pozdrav!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
evo nesto i za mms za 063 mrezu
Pritisnite taster Menu, izaberite opciju InternetAccess,
Izaberite opciju WebSessions, izaberite prazan profil [New Entry],
Desnim pomocnim tasterom Change, Name: mobtel MMS,
Sa tasterom Change u opciji Homepage upišite: http://mms.mobtel.co.yu/servlets/mms,
Sa tasterom Change u opciji GatewayIP 1 upišite: 217.065.192.033,
Sa tasterom Change u opciji Port 1 upišite: 9201,
Izaberite opciju GPRSAPN i upišite: mms,
Opciju UserName ostavite praznu,
Sa tasterom Change u opciji Password ostavite prazan prostor,
Sa levim pomocnim tasterom sacuvajte unos, a onta sa levim pomocnim tasterom se vratite na osnovni ekran,
Pritisnite taster Menu, izaberite opciju Messages, pritisnite taster Menu da bi pristupili opciji MsgCentreMenu,
Izaberite opciju MessageSetup, sa tasterom Change izaberite opciju MMSMessageSetup,
Izaberite opciju ServerInfo, pritisnite taster Menu, izaberite New,
Sa tasterom Change u opciji ServiceName upišite: mobtel,
Sa tasterom Change u opciji ServerName upišite: http://mms.mobtel.co.yu/servlets/mms,
Sa tasterom Change u opciji WebSessionsName upišite: mobtel MMS,
Sa levim pomocnim tasterom sacuvajte unos,
Izaberite profil mobtelMMS i pritisnite desni pomocni taster, sa levim pomocnim tasterom se vratite na osnovni ekran.
Pritisnite taster Menu, izaberite opciju InternetAccess,
Izaberite opciju WebSessions, izaberite prazan profil [New Entry],
Desnim pomocnim tasterom Change, Name: mobtel MMS,
Sa tasterom Change u opciji Homepage upišite: http://mms.mobtel.co.yu/servlets/mms,
Sa tasterom Change u opciji GatewayIP 1 upišite: 217.065.192.033,
Sa tasterom Change u opciji Port 1 upišite: 9201,
Izaberite opciju GPRSAPN i upišite: mms,
Opciju UserName ostavite praznu,
Sa tasterom Change u opciji Password ostavite prazan prostor,
Sa levim pomocnim tasterom sacuvajte unos, a onta sa levim pomocnim tasterom se vratite na osnovni ekran,
Pritisnite taster Menu, izaberite opciju Messages, pritisnite taster Menu da bi pristupili opciji MsgCentreMenu,
Izaberite opciju MessageSetup, sa tasterom Change izaberite opciju MMSMessageSetup,
Izaberite opciju ServerInfo, pritisnite taster Menu, izaberite New,
Sa tasterom Change u opciji ServiceName upišite: mobtel,
Sa tasterom Change u opciji ServerName upišite: http://mms.mobtel.co.yu/servlets/mms,
Sa tasterom Change u opciji WebSessionsName upišite: mobtel MMS,
Sa levim pomocnim tasterom sacuvajte unos,
Izaberite profil mobtelMMS i pritisnite desni pomocni taster, sa levim pomocnim tasterom se vratite na osnovni ekran.
I need help!!!Imam v980 sa vodafonovim softverom(nazalost
) i nikako ne mogu da skontam kako da prebacim sa memorijske kartice programe i igre na mob. niti ih mogu ikako koristiti-jednostavno se ponasa kao da ih nikako nema na kartici!A melodije,slike i video normalno koristi!Da li neko zna kako da to rijesim???

- MilančeBGD
- Expert
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
explorer, sam si lepo rekao "ako znaju kako"... Za sada očigledno niko ne zna kako, ali to ne znači da se neko već neće pojaviti...
● PRAVILA FORUMA ●