Bitno pitanje u vezi mpx220

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

nikoki napisao:Kredit ne trosi, ali mene zanima kako de promenim ime za BT. Svuda sam trazio, ali nigde ne mogu da nadjem. Po defaultu pise smart phone, ali je to glupo!

Bluetooth Name
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Bluetooth\Settings]
"LocalName"
The value of the string should be the name wanted.
Ex Sir_Oliver

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

nikoki, Procesor ce da pocne da se greje vishe samo ako dignesh voltazu i kada se pregreje onda postaje "DEAD :(", ako povecash takt ne moze nista da se desi, samo ako preterash moze da se blokira telefon, ali onda prosto izvadish bateriju i to vratish. Ne znam kako to overklokuje (prvi put cujem da je to moguce na telefonu), znam na kompu.

Znaci bez brige :)

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Mar 2006. 10:35

Post od nikoki »

Probao sam sa programom za registry, ali tamo nema fajla pod imenom local name!!! :cry: :( Da li moze nekako drugacije? Nemok opciom iz samog telefone, mozda???
hahahah Kuzman je provalio moj passwoed:D Hahaha ma nemoj klinac

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

nikoki napisao:Probao sam sa programom za registry, ali tamo nema fajla pod imenom local name!!! :cry: :( Da li moze nekako drugacije? Nemok opciom iz samog telefone, mozda???
pazi, ja sam naleteo negde na tu foru preko registry-a da promenis a nisam pokusao..... za drugi nacin ne znam....
Ex Sir_Oliver

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Jun 2005. 00:33

Post od karanm »

Ako imas 1.53 (3.53) rom, imas regularno da promenis ime na Settings -> Phone Setings -> Device Name

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nikoki »

Zanima me da li neko zna kako se otkljucava ovakav telefon? X mi je dao neki program Check lock - koji kaze da mi je telefo zakljucan. Zbog toga kad crackujem operu on kaze da ne moze da ucita opera.dll! :dry: :dry:

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nikoki »

Dobro za operu. Ali to nije jedini program. Ako je telefon zakljucan, ni druge stvari nece raditi. Znaci kako da ga otkljucam??? Jel postoji nacin ili da telefon nosim da reklamiram u prodavnicu?

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

nikoki napisao:Dobro za operu. Ali to nije jedini program. Ako je telefon zakljucan, ni druge stvari nece raditi. Znaci kako da ga otkljucam??? Jel postoji nacin ili da telefon nosim da reklamiram u prodavnicu?
To nema veze sa prodavcima... nego sa verzijom roma koji je ubacen, zakljucan telefon nije nikakav hendikep za normalne korisnike nego samo za nas koji hocemo da ubacimo npr. crackovane programe itd... :roll:
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 09. Mar 2006. 01:43

Post od top »

nikoki napisao:Zanima me da li neko zna kako se otkljucava ovakav telefon? X mi je dao neki program Check lock - koji kaze da mi je telefo zakljucan. Zbog toga kad crackujem operu on kaze da ne moze da ucita opera.dll! :dry: :dry:
Imas jedan program, zove se sda_ApplicationUnlock imas ga na bureku. Ne znam jel mogu ovde da ga postavim, ostavi mail pa cu ti ga poslati (mali je svega 96k)

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nikoki »

Najlakse bi mi bilo kada bi mi poslao na odstranjivac@yahoo.com. Uz to napisi please i neko krace uputstvo (instalacija, koriscenje, svrha...). Nadam se da nije problem i da ne trazim mnogo! :)

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nikoki »

Ljudi, zna li neko gde mogu da nadjem program pa koristim fon kao usb flash memoriju? Citao sam o tome negde na forumu, ali sada ne mogu to da nadjem. Ako ne to, onda mi treba bar ime pa cu da trazim sam. Koliko sam ja shvatio ako se teko ponasa onda samo za tu svrhu (moze da se koristi kao flash memorija ali valjda moze da se kopira samo na jedno unapred odredjeno mesto)!!!

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nikoki »

Zar da bas niko ne zna? Jedno pitanje: Sta se desi kada tel ubedem u komp, a on nema AS nabacen na sebi? Jel ga uopste prepozana i jel mogu da se prebacuju poda(t)ci?

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

nikoki napisao:Zar da bas niko ne zna? Jedno pitanje: Sta se desi kada tel ubedem u komp, a on nema AS nabacen na sebi? Jel ga uopste prepozana i jel mogu da se prebacuju poda(t)ci?
Ako hoces da ti posaljem program podseti me preko msn-a... :roll:
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

Odgovori