MPx220 Yes or No

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Odgovori
juice011
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 25. Maj 2005. 13:04

Post od juice011 »

Ima 3d igara za njega, postoje i emulatori za symbian i za N-gage. I postoji program za backupovanje. Imas njegov naziv i link na temi MPx200 - Iskustva, Pitanja i Diskusija!

Extreme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 14:42

Post od Extreme »

Posto je moj burazer lud za tim "smartphone"-ovima a premislja se izmedju 6630 i MPx220, ja pokusavam da ga nagovorim na MOTO; e sad, uspeo sam da ga ubedim u sve, da je bolji zvuk, da je brzi od Symbian-a, da je manji, laksi, lepsi, itd. samo je jos ostala polemika oko kamere. Ovde u super testu kazu da je ocajna, pa bih voleo da vidim ako neko ima mpx220 da okaci slike ili da neki link pa da vidimo jel' to zaista tako ili ovi samo ne vole Motorola-e. :?

btw. da li za WM postoje neki programi, etc. za fotografisanje i snimanje videa kao sto za Symbian postoje FlexiCamPro, ETI Camcorder, etc.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

a sta se desi ako previse overklokujes procesor? ..... da li ima neku zastitu ili moze da se sprzi kao i na PC-u? ....... e to overklokovanje bih zaista voleo da vidim i na Symbianu :)

Extreme, ma kao da je bitna kamera ..... ona je tu samo za zezanje i da zabelezi neke situacije kada nemas pri ruci pravi aparat ali nikako nije zamena za njega :) ako ti/vam se mpx220 cini kao bolji izbor pazarite njega .... nemoj da kamera presudjuje ...... btw. ja imam 6630 i jako sam zadovoljan i kamera je solidna, ali kao sto rekoh; daleko od pravog digitalca...

pozdrav

Extreme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 14:42

Post od Extreme »

Ma znam ja da je daleko od pravog digitalca, imam ja K750i pa je i to daleko od digitalca, a ne ovo...
To je u principu odlucujuce, burazer se jos malo "otima" :D , ali i njemu se MPx220 cini kao bolji. Drugar ima 6630, pa sam se bas dosta igrao s njom, ali je meni licno MOTO No.1, samo mi se ne svidja to sto svuda pljuju kameru....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Extreme, zar nema na internetu nekih testova sa prilozenim slikama? .... pa ne moze biti toliko losa? ..... sigurno nije losija od neke vga kamere kao one na SEk500i ..... a ona je upotrebljiva za zezanje :)

juice011
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od juice011 »

Ma nije kamera toliko losa. Mislim za telefon. Samo je problem sto su slike malo blestave sto se da doterati u acdsee-ju ili photoshop-u. Sto se tice snimanja video materijala tu je kao i k700. Ovo za overklokovanje nemam pojma. Kad uspem da probam recicu vam. Verovatno telefon samo zabode i nece se upali. onda samo master reset.

M65
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 20:04

Post od M65 »

Evo nekih slika:
Slika
Slika
Trazi preko googla, ja sam tako nasao.

Po meni su solidne. Mozda moze malo bela nijansa (u podesavanju) da popravi.

A dali moze da pusta simbijan programe.

A kakav je zvuk.

Planiram da kupim.
Poslednja izmena od M65 u Pon, 06. Feb 2006. 13:13, izmenjeno 2 puta ukupno.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

preko linka http://imageshack.us/ mozes da postavljas slike , registrujes se i sa svog racunara ostavis sliku na toj stranici , poslije samo link na kojem je postavljena ta tvoja slika kopirash na forum

evo na ovom linku ima test motorole mpx220 , sa njenim slikama i slikama koje su uslikane kamerom sa motorole mpx220
http://www.smartphonethoughts.com/forum ... hp?p=44134

juice011
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od juice011 »

Grandpa: Nema tamo emulatora, ali ih ima na netu. Ne znam nazive jer se nisam nesto mnogo interesovao za njih. Ako se malo potrudis mozes 100% nesto da nadjes.

M65
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od M65 »

Jel zna neko dali ga ima u nisu i kolika je cena.

I dali moze fleser da radi od MPx200 za MPx220.

Hvala na pomoci mislim da cu da kupim ovaj telefon. :)

juice011
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od juice011 »

Pa covece, odes po radnjama i pitas: "Imate li mozda Motorolu MPx220 i koliko kosta?". Ja tu ne vidim problem. Ako vam treba flasher okacicu ga na rapidshare. E da, na zahtev, postavicu na rapidshare full verziju virtual pool mobile-a pa kad to uradim dacu vam link.

juice011
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od juice011 »

Evo i linka za Virtual Pool Mobile: http://rapidshare.de/files/12695189/Cel ... n.rar.html

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Jun 2005. 00:33

Post od karanm »

@M65: Ima igrice koje su dosta naprednije od svih koje sam video na 6630..
Za sve poznavaoce PC igrica ovi nazivi su vise nego poznati (kultni): Duke Nukem 3D, Quake, Doom, Worms World Party... I jos neke koje su odlicne a nisu toliko poznate: Bist'em, Heat Breaker (3D simulacija aviona, kada vas pogode neprijatelji telefon vibrira..), KungFu Fighting, SkyForce, Street Duel...

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od karanm »

Inace ono sto je prava prednost win mob, u odnosu na symbian je mnogo bolja sinhronizacija sa windowsom! (sto je i logicno!) :D

Inace sad sam probao ovaj OmapClock na mpx220, i nudi opcije izmedju 72 i 156Mhz-a, a pokazuje da telefon trenutno radi na 192Mhz ( koristim rom 1.49)! Sto znaci da je taj program predvidjen za mpx200, da li neko ima taj program za mpx220!

M65
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od M65 »

Nerazumem se bas u igrice, to koristim kada cekam nesto.
Jedino sto igram je bilijar (na siemens)

Nalaziosam nekoliko emulatora ali nisam nasao za simbijan.

Jos nemam telefon a poceosam da pretrazujem net. Nasao sam od muzike, filma do programa igrica ... Evo korisnog linka:

www.smartphone2000.com

PS. sve je besplatno

Inace sta je "rom"

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 22:44
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@karanm: ima i za mpx220 ,samo verzija 02, koja nudi opcije izmedju 60 MHz i 372 MHz, tako da ipak mozes da ga overclock-ujes, download
MPx200 WM2005

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od karanm »

Ok hvala! Rom ti sluzi za flashovanje telefona! Najbolji sajt sa besplatnim stvarima:
http://www.surrealnetworks.com/ (idite na download, pa na mpx220)

M65
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od M65 »

Hvala

Posto treba da mi stigne telefon interesujeme sta sve ide uz telefon i dalise dobija mem kartica i kolkog je kapaciteta.

Pozdrav :)

juice011
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od juice011 »

karanm: ima na tom saljtu neka verzija od 18.2 MB WM5-tice a ima i neka od 38MB. Tu od 38 ne mogu da sinem a ovu drugu bas i ne bi da probam jer sam sad namestio da mi ova radi. Pa ako neko hoce i moze nek proba pa da nam kaze da li da menjamo sistem ili ne!

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 22:44
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@juice011: za verzije wm2005 znam sigurno da postoje samo dve; prva je ona sto je svi imamo (3 img fajla), a druga je sa integrisanim ruskim jezikom (koja sadrzi 2 img fajla), to je sve za sada. Cekacemo neku bolju verziju. :)
MPx200 WM2005

Odgovori