Motorola MpX200

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Motorola MpX200

Post od Schkomi »

Nameravam da kupim mpx200, pa me interesuje dal ga neko ima i da li se isplati kupiti ga. Nema kameru??!?, da li je stabilan windows pod kojim radi? Nema 'zaglupljivanja"? Na stranim forumima sam cuo razme priche, neko ga hvali , a neko pljuje. Kakav je to problem sa podeshavanjem GPRS-a?
Sta sve treba da dodje u paketu sa njim?

Radoslav
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Okt 2004. 20:06

mpx 200

Post od Radoslav »

Nema kameru ali ima prikljucak za nju,kamera nije losa dollazi u kutici finog izgleda i vise nego korisna kada nosis kameru da je neostetis,kamera se moze rotirati kao na smsungu 200 nesto slicno,snima video zapis i slike u najvecoj rezoluciji 640*480 i manje,nocni mod onako nije los sve u svemu zadovoljava.Sto se tice OS dobar je programi dobro rade ala brate u pocetku dok se nenaviknes je malokomplikovano da se snadjes sa svim mogucnostima, i opet posle nekog vremena telefon je bio zagonetka sa funkcijama a dobro je da prihvata i SD i MMC kartice a ako podatke necuvas na kartici vec u telefonu znao je da se blokira ili jednostavno uspori u radu isto kao i kod Nokia Symbian OS .Sto se tice slusanja muzike tu je izuzetno kvalitetan,ima zvucnik ispod dodatnog ekrana i super se cuje netrebaju ti slusalice da bi slusao MP3 ali baterije mu je i onako slaba pa vidi meni nije drzala ni 1 dan ali sam ga bas koristio.Signal mu je extra dobar i cijnost u slusalici. E problem on ima Internet Explorer kao na PC i dobar je za WWW internet malo spor ali je u tome bolji od Opere za Nokas Symbian a ono sto nervira su wap sajtovi,sve ucitava crno bello nema mogucnost da bude u boji dok je WWW u boji i ima problema prilikom ucitavanja wap adresa ponekih retko ali desava se ali sljaka,ukoliko nesurfujes mnogo onda to i nije broblem i da ja nisam uspeo na njemu ni da nateram MMS da radi ni da proradi iako sam prebacio program i instalirao sve uredno e to me je mnogo nerviralo jer sam na 63 na postpaid i MMS mi je besplatan a nemogu da saljem.
Ostale funkcije su dobre Windows Media Player za muziku mozes gledati i video klipove sa njim ili razne spotove ali je za to bolji Pocket TV,MP3 nisam uspeo da postavim za zvono itd. Ukoliko kupujes obrati paznju na diskove imao je cinimi se 2 a na njuima imas MMS program i razne druge ako nesto zabrljas na fonu da prebacis opet.
Misljenja sam da je bolje uzeti P800 ili P900 koji su po meni mnogo bolji ili 6600 koji sad koristim,veruj mi neces se pokajati.
Ukoliko sam nesto pogresio vi ispravite,korigujte dodajte.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa nije los telefon, ali bolje uzmi neki Symbian mob i neki Pocket PC. Win na mobu mi ipak jos uvijek nije nesto dobar izbor, ali ti kako oces ... :roll:

smogz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 13. Dec 2004. 18:58

Post od smogz »

ne bi se složio...mpx mi je puno bolji fon od 6600,kojeg sam imao,naravno sada je p910 naj izbor,ali symbian se meni stalno rušio,i to me živciralo,aplikacije su nula,niškorist i to se zruši nakon nekog vremena...preporučam mpx200,odličan izgled,zvučnik,ekran,memorija+ne mora se vaditi baterija da bi se izvadila kartica(6600)wav kao zvono(6600 nemože)veća interna memorija,punooo manji,prklop*WINdOWS koje kad skužiš uđu ti pod kožu..ali naj bi bio izbor mpx220

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Necemo o tome ciji je tada jaci. Neka koristi svako ono sto mu odgovara.
Ja nikad ne bih uzeo windows telefon i nikad ne bih uzeo telefon na preklop i dao za njega 300e a da nema ni obicnu vga cameru. Ali ja imam svoje prioritete, ti svoje.

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Dali ima puno programa, igrica, melodija... za njega tj. dali ih je tesko naci? :roll:
Planiram da kupim ovaj mob. tako da bi bilo dobro da neko napise jos nesto o njemu PLEASE :D :D :D

Odgovori