od skoro imam motorolu a925,i mmc128mb.sve je radilo ok sto se tice kartice,ali od danas mi nesto mob ne prepoznaje karticu...
probao sam da uradim format kartce,ali posle nekih 40%,telefon stane.
da li mogu nesto da uradim recimo sa card reederom ili je kartica pukla,inace telefon odlicno radi
mmc problem
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 09:47
Pokusaj prvo da je formatiras sa nekim drugim uredjajem koji ima tu mogucnost ili sa card reader-om,cisto da vidis da nije kartica "crkla".Ukoliko ne uspes uradi sledece: pare->radnja->nova kartica
Kartice su prilicno osetljive,bez obzira sto nama izgledaju jednostavne,mogu da ih ostete i temperatura i pad i magnetno zracenje...One su potrosna roba mada sa nasim platama mi o njima ne razmisljamo tako 

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 09:47
resio...
resio sam problem,tako sto sam prvo uradio format u card reederu,pa sam vratio mmc u mob i u njemu opet uradio format...mob je procitao karticu...mislim da imam neku jako budzenu karticu iz turske,posto je ona kao 128mb,a pokazuje 122mb i posle formata kad je skroz prazna,gde brate ode onih 6mb...
a925-ubija
a925-ubija
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
8Ostrucnjak napisao:Ljudi ne smanjuje se kapacitet formatiranjem, vec to je los kvalitet memorije(Iz Turske kaze covek!!!Odkad turci rade tehniku, to neide).
Al' si stručnjak, mani ga se...

● PRAVILA FORUMA ●