mmc problem

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
punkrockserbia
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 09:47

mmc problem

Post od punkrockserbia »

od skoro imam motorolu a925,i mmc128mb.sve je radilo ok sto se tice kartice,ali od danas mi nesto mob ne prepoznaje karticu...
probao sam da uradim format kartce,ali posle nekih 40%,telefon stane.
da li mogu nesto da uradim recimo sa card reederom ili je kartica pukla,inace telefon odlicno radi

bobpp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Dec 2004. 04:21

Post od bobpp »

Pokusaj prvo da je formatiras sa nekim drugim uredjajem koji ima tu mogucnost ili sa card reader-om,cisto da vidis da nije kartica "crkla".Ukoliko ne uspes uradi sledece: pare->radnja->nova kartica :cry: Kartice su prilicno osetljive,bez obzira sto nama izgledaju jednostavne,mogu da ih ostete i temperatura i pad i magnetno zracenje...One su potrosna roba mada sa nasim platama mi o njima ne razmisljamo tako :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Sa card readerom ili ako imash digitalac uradi format u njemu....u krajnjem sluchaju nadji nekog sa smartphonom pa nek ti formatira... :)

punkrockserbia
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 09:47

resio...

Post od punkrockserbia »

resio sam problem,tako sto sam prvo uradio format u card reederu,pa sam vratio mmc u mob i u njemu opet uradio format...mob je procitao karticu...mislim da imam neku jako budzenu karticu iz turske,posto je ona kao 128mb,a pokazuje 122mb i posle formata kad je skroz prazna,gde brate ode onih 6mb...
a925-ubija

gRuNt
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 21. Mar 2005. 23:24

Post od gRuNt »

Kako se ne smanjuje ? Uzmi HDD na primer kada ga formatiras smanji se kapacitet, isti slucaj je i sa FDD-om. A isti slucaj je i sa na primer mojom MMC karticom koja je original Nokia pa kada se formatira velicina opadne za nekih 5-6% !

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

strucnjak napisao:Ljudi ne smanjuje se kapacitet formatiranjem, vec to je los kvalitet memorije(Iz Turske kaze covek!!!Odkad turci rade tehniku, to neide).
8O

Al' si stručnjak, mani ga se... :lol:

Odgovori