MPX200 - koju verziju windowsa koristiti?

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
click here
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 11. Feb 2005. 00:13
Kontakt:

MPX200 - koju verziju windowsa koristiti?

Post od click here »

S obzirom da, koliko "vidim", sve veci broj vas poseduje bas ovaj fon, sinu mi ideja :) da razmenimo iskustva vezana za verziju softwera. Ok, u startu podela na win2002 i 2003, medjutim primetio sam da za win2002 ima dosta verzija - romova. Verujem da je to povezano sa standardnim problemima, nedostupan, ispadanje sim-a, trajanje baterije, blokiranje i sl.

Mpx200 imam vec duze vreme, nisam menjao software, verzija 1.0.43.70. Kartica SD od 256mb. Iskustva:

-generalno radi odlicno, nikad nisam imao problema sa mrezom i sl. Baterija traje ok 1-3 dana zavisi od upotrebe
-e sad ono lose, desava se da se betaplayer blokira tj. iako jeste, kao da nije startovan, pa je potrebno po par puta "plavo dugme"
-slicno je i sa wm playerom, krene buffering i toliko ... tu stane ...naravno ne uvek, ali dovoljno da nervira ...
-kad je baterija pri kraju, a razgovor u toku pocinje da obavestava k'o lud, stalnim pistanjem, vec posle par puta pocinje da smeta ... jednom prilikom sam bio uporan (a i fon :) ) i izdrzao je citavih 10 min. razgovora, a onda radio normalno jos skoro ceo dan :roll:

Toliko, a sad vi (koga ne mrzi da kuca :D ) ... Pozdrav ...

Usput:

THE ENGINEERING MENU FOR MPX200
* # * * 8 3 7 # Version info
* # * * 3 7 2 # FQC
* # * * 3 6 4 # Engineering menu
* # * * 2 6 6 * 0 # Set as data COM port
* # * * 2 6 6 * 1 # Set as log COM port
* # * * 7 9 7 # Time to failure timer & Power down code
* # * * 2 2 6 3 * 0 # Set to default Band
* # * * 2 2 6 3 * 1 # Disable GSM Band
* # * * 2 2 6 3 * 2 # Disable DCS Band
* # * * 2 2 6 3 * 3 # Disable EGSM and DCS Band
* # * * 2 2 6 3 * 4 # Disable PCS Band

After you are done entering press SEND.

click here
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od click here »

Primetio sam da su iz prethodne poruke izbaceni nazivi fileova pa je malo nerazumljiva. Evo jos par informacija. Fleshovao sam fon sa wm2003 i vrlo brzo ga sklonio. Najbolja verzija softwera koju sam probao (a i sada radi odlicno) je 1000 (wm2002). Videh da je nazivaju i milenijum. Radi perfektno, baterija par dana...

Jos da dodam, ako nekog bune nazivi fajlova za flesh, da ih ne navodim, obratite paznju na srednji broj, on predstavlja verziju, a poslednja 3 broja se koriste za oznaku providera.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ova tema bi mogla da ide u "Servisiranje", s obzirom da se radi o zameni softvera... Neka je za sada ovde, da je zainteresovani vide, pa ćemo je lako prebaciti posle. :wink:

strucnjak
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 27. Mar 2005. 09:47

Post od strucnjak »

gde si nasao tu verziju 1000.Aj daj link.Ko ima linkove za download romova neka stavi.Hocu sve moguce da downloadujem pa da ih postavim negde da svi skidamo.

P.S. imam brz net 8)
Expert sam JAAAAAAAAAAAAAAAA

stevasrs
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 23:27
Kontakt:

Post od stevasrs »

Ja sam pre neki dan pazario neku mpx 200...mislim da je 2003...i baterija ubija kkao kratko traje...Sta mi preporucujete kao nekome ko nema pojma o ovom telefonu???

click here
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od click here »

Evo verzije 1000, (WM2002), ja je koristim vec duze vreme, radi savrseno. Inache imam i ostale, verovatno sve verzije romova, ako nekoga zanima neka starija, ili originalna postavicu, nije mi problem.

Link: http://www.megaupload.com/?d=0MR8VV3N

P.S. I flesher je u fajlu.

click here
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od click here »

Evo jos jednog linka: http://rapidshare.de/files/12407993/Ben ... 4.zip.html

Identican fajl, pozdrav ... :)

kirezz
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 14:43

Post od kirezz »

Definitivno WM5! Najbolji je, najnoviji je i mnogo bolje izgleda! Najvise ga koristim zbog izvanrednog media playera, i sto je memorija sada spojena sa karticom! Jos samo da ga otkljucam i bice super!!!
mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

kirezz napisao:Definitivno WM5! Najbolji je, najnoviji je i mnogo bolje izgleda! Najvise ga koristim zbog izvanrednog media playera, i sto je memorija sada spojena sa karticom! Jos samo da ga otkljucam i bice super!!!
Slazem se da je w2005 najbolji ali se neslazem da je wmp najbolji i da je dobro sto je kartica spojena sa fonom :uhuh: :roll:
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

kirezz
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 14:43

Post od kirezz »

@X: Mislio sam da je najbolji od svih MP do sada, naravno beta player rulez! A to za karticu MENI odgovara jer je ne vadim iz fona pa ovako imam pregledniju memoriju...
mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))

Odgovori