Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Da, ovo je njihov flagship. Prošlogodišnji je bio isto Moto X (na prvj slici desno), ali se nije toliko proslavio, umnogo zbog lošijeg hardvera u poređenju sa drugim perjanicima...
Cooomi, aha ok, hvala ti. Znam za Moto X nego mislim trenutno da li im je ovaj najbolji model, očigledno da jeste. Nego čudno mi je što nije Moto X2 nego 2014, zato sam pitao. A to koji je lepši, o ukusima ne treba raspravljati, mišljenja su različita.
Poslednja izmena od Joxy u Pet, 05. Sep 2014. 23:20, izmenjeno 2 puta ukupno.
Zile995, Misliš što je tako mala? Ja mislim da su to nadoknadili tim superbrzim punjenjem, mada ko zna, možda nas iznenade optimizacijom. Joxy, ne znam koliko sam upravu ali mislim da je Motorola batalila sve telefone i ostavila samo Moto X(2 generacije), Moto G(isto dve), i Moto E. Možda im je i Droid serija aktuelna ali mislim da se prodaju samo po USA i to samo Droid MAX, Droid mini i Droid Razr M
Mislim da je Motorola napravila dobar poslic sa ovim Moto X i Moto G modelima, iako nisu dostupni u celom svetu. I prethodne verzije su bile dobre, ove nove jos bolje. Moto G je u Engleskoj, cini mi se, bio veoma popularan (zauzimao oko 6% od svih prodatih modela).
Ja mislim da je bolje izbaciti 2 modela godišnje a da budu vrhunski nego kao Huawei ili ZTE, da ne možeš da nabrojiš a je većina... Pa pogledajte iPhone, jedan godišnje je izlazio, dovoljno vremena da se programeri okrenu sistemu i dizajnu i da se stvori kult, zato su tu gde jesu
To je iskljucivo zbog marketinga. Na stranu vrhunski S i Note modeli, ovi jeftini nemaju sta da traze u pozedjenju sa konkurencijom. Nit je softver bolji, nit imaju amoled...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.