Fleshovanje V3(FLEX)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Fleshovanje V3(FLEX)
Nabavio sam sve sto mi treba za fleshovanje V3, program PST, kao i softver koji omogucuje video zapis. Mnogi mi kazu da je to rizicno ali ja volim da se igram sa vragom.. Inace, pitanje je da li treba da nabavim i FLEX za njega,i cemu on zapravo sluzi,pa da onda pocnem sa flesovanjem??
Ako treba koju verziju flexa bi valjalo nabaviti?? POZDRAV!!

- mobilxV3
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 12. Nov 2005. 12:13
- Kontakt:
Nije potrebno Flex-ovati telefon. U flexu su smestena sva podesavanja, imenik melodije java iggre itd. Flash je operativni sistem a language pack je jezicki paket. Preporucujem www.motox.us i njihov predzadnji 0DR reflash mlp. Ovo je cist reflash kojim ces dobiti snimanje videa, pretragu imenika po vise karaktera, nove ikone za signal i bateriju i vise memorije a ostace ti sva podesavanja kao i paket jezika koji trenutno imas.
Pozdrav od MOBILXV3
Pozdrav od MOBILXV3
I ja sam skinuo taj softver koji nam je preporucio mobilixV3(i hvala mu) ali nisam mogao da ga otpakujem,prijavljuje neki error. Ja ti preporucujem da odes na sajt www.bluedevil.info-mob.com i da skines R374_G_OE.42.08R. Ja sam danas ubacio taj softver u motorolu i odlican je. Ima search u imeniku,video klip neogranicen.brzi je telefon,memoriju od 7 mb(ako obrises slike,melodije,javu preko P2K.Tools dobices oko 10 mb. Jedino bolujem sto nemam srpski jezik koji sam sam imao u prethodnom softveru. Inace,ovo je sad sasvim neki drugi telefon koji vredi onih 200 evra kada sam dao za njega. Pozdrav
Nadi na ovom sajtu temu motorola mobile phone tools,ima zaista jedna korisna adresa za motorolu gde se nalaze pregrst programa,igara,skinova,melodija itd samo je potrebno malo truda i pronaci ih.(ja sam PST pozajmio od druga). Ja sam taj reflash otvorio u WinRAR-u i nije mi pravio nikakve probleme. Jednostavno kad ga otvoris iskopiras fajl koji je u shx formatu na desktopu,npr.,i ocitas ga u PST-u ili u program MultiFlashFlex. Inace sa novim pomenutim softverom sve je isto:ikone,skinovi,java samo sto dobijas neke naprednije funkcije koje sam gore naveo.
dragi prijatelji,
doneo mi cale nedavno V3 iz amerike. kupljena je na mrezi cingular a kod nas radi bez ikakvih problema. doduse nisam probao gprs (nisam stigao da se zezam oko toga). ono sto me muci je softwer koji je prilagodjen Cingular-u (njihova podesavanja za gprs, ikonice u glavnom meniju koje te vode direktno u njihov shoping centar na netu za melodije i slike i sl.).
pretpostavljam da treba raditi flash softwera?
imam neki usb kabal od mp3 plejera i kad sam skinuo i instalirao MobilePhoneTools, on je automatski instalirao usb driver i tada poceo da se puni. to je sve ok, ali me zanima zasto mi protok podataka traje tako uzasno sporo preko kabla. 1 mb mp3 pesme ide po 4-5 minuta.
da li je to normalno ili mi ne valja kabal?
posto se relativno dobro razumem u IT, mislim de je glupo da bacam lovu na necije flashovanje. imam usb kabal, MPT i sta mi jos treba za flash? moze li neko da mi posalje detaljno uputstvo (za laike koji to prvi put rade sa telefonom i nisu verzirani u sve skracenice) na mail ili da mi posalje link gde to ima?
pozdrav
Marko Bogicevic, autor Com & GSM Info Magazin
mbogicevic@gsminfo.co.yu
doneo mi cale nedavno V3 iz amerike. kupljena je na mrezi cingular a kod nas radi bez ikakvih problema. doduse nisam probao gprs (nisam stigao da se zezam oko toga). ono sto me muci je softwer koji je prilagodjen Cingular-u (njihova podesavanja za gprs, ikonice u glavnom meniju koje te vode direktno u njihov shoping centar na netu za melodije i slike i sl.).
pretpostavljam da treba raditi flash softwera?
imam neki usb kabal od mp3 plejera i kad sam skinuo i instalirao MobilePhoneTools, on je automatski instalirao usb driver i tada poceo da se puni. to je sve ok, ali me zanima zasto mi protok podataka traje tako uzasno sporo preko kabla. 1 mb mp3 pesme ide po 4-5 minuta.
da li je to normalno ili mi ne valja kabal?
posto se relativno dobro razumem u IT, mislim de je glupo da bacam lovu na necije flashovanje. imam usb kabal, MPT i sta mi jos treba za flash? moze li neko da mi posalje detaljno uputstvo (za laike koji to prvi put rade sa telefonom i nisu verzirani u sve skracenice) na mail ili da mi posalje link gde to ima?
pozdrav
Marko Bogicevic, autor Com & GSM Info Magazin
mbogicevic@gsminfo.co.yu