motorola V3X
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 30. Dec 2005. 21:57
motorola V3X
Da li se zna nesto vise o ovom telefonu? Treba da ga dobijem za 3 dana,pa me interesuje da li je zaista bolji od stare v3 ili nije? Koliko kosta dekodiranje kod nas ovog telefona?
Telefon je malo boboljsan u odnosu na stari. Sada je moguce snimiti video klip i na prednjoj masci je osnova u pozadini ekrana veca(samo radi stila) a sto se tice ostalih stvari ostale su iste kao na prethodnoj v3, gprs je sada kako su najavili sa ispravkama i neva bug-ova. Sve u svemu mislim da je telefon odlicnog dizajna ali sto se tice perfomanski i cene nije bas naj!

Vjerovatno ces dobiti V3i a ne V3x koja jos nije izasla u prodaju.
V3i ima 1.3 mpix kameru, snimanje video zapisa i prosirivu memoriju, sve u svemu dobar telefon. Za korisnike V3 se ne isplati da mijenjaju za V3i jer promjene ne vrijede razlike u cijeni.
V3x je 3G telefon sa 2mpix kamerom, fantasticnim QVGA ekranom ( kao na E1000 ) itd.... Trenutno imam V3 black i ozbiljno razmisljam o V3x kao narednom telefonu.
V3i ima 1.3 mpix kameru, snimanje video zapisa i prosirivu memoriju, sve u svemu dobar telefon. Za korisnike V3 se ne isplati da mijenjaju za V3i jer promjene ne vrijede razlike u cijeni.
V3x je 3G telefon sa 2mpix kamerom, fantasticnim QVGA ekranom ( kao na E1000 ) itd.... Trenutno imam V3 black i ozbiljno razmisljam o V3x kao narednom telefonu.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Evo danas sam vidio u prodaji V3x, malo sam je razgledao i odusevio sam se. Doduse razgledao sam model jer pravi nije bio izbacen u izlog.
Mislio sam da sam se smirio sa V3 barem godinu dana, ali ne moze
Opet je proradio "crv" da je moram imati. Kosta 420eura i za sada mi je skupa, sacekacu da malo cijene padnu.
Mislio sam da sam se smirio sa V3 barem godinu dana, ali ne moze

Juče sam video kod prijatelja V3x, radi u potpunosti jer je skinut sa Vodafona a ne sa italijanske mreže, i za razliku od njih košta 400e, a ne 320e za koliko se valjaju ovi drugi (jer za sada ne mogu da se otključaju) Malo je deblji od V3 i za razliku od njega-čist je plastikanac( to je prilično razočaravajuće)...Ekran mu je fantastičan, kamera je 2mpx i softver je brži od nego V3...