Baterija traje 5h ne bitno koliko se telefon koristi ?!?

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
RedRott
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 15. Okt 2005. 19:35

Baterija traje 5h ne bitno koliko se telefon koristi ?!?

Post od RedRott »

Ako mi neko od vas ne pomogne ne ostaje mi nista drugo nego da bacim telefonu tri lepe... Imam motorolu MPx200 na kojoj je bio WM2002 ja sam stavio WM2003 i sve je radilo odlicno 2 meseca i onda je baterija odjednom pocela da traje 5h NE ZAVISNO OD TOGA KOLIKO SE TELEFON KORISTI (PRE TOG KAVARA TELEFON SAM MAXIMALNO KORISTO I BATERIJA JE TARAJALA 12 SATI BEZ PROBLEMA MP3+IGRCE+INTERNET+20-30 PORUKA DNEVNO 10-15 MIN RAZGOVORA) Poslao sam teleofon u servis posto je pod garancijom i "njihov strucnjak" mi je rekao da mi se drazac za karticu polomio i da se ona neprestano pomera iz lezista da telefon zbog toga stalno trazi signal i da to crpi bateriju tako brzo..dakle nije mi pomogo uposte posto ne moze da namesti taj draz vratio mi je telefon u stanju u kakovom sam ga i ja poslao.. Uzeo sam telefon i stavio WM2005 i sve je radilo savrseno (cak i nisam morao da iznstaliram gsmfix) baterija je opet trajala 12 sati, ALI SAMO NA KRATKO,CELA 2 DANA!!!! Sada imam opet isti problem sa trajanjem baterije... POMOZITE!!!!!
P.S. Telefon je bio na popravci 25 dana i taj serviser je izmenjao 3 nove baterije i samo je sa nekom najacom uspeo da izgura 12 sati.. :unsure:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Aau... :unsure: Da ne instaliras ti neki program svaki put pa nesto on zeza...? Hm... Probaj da formatiras telefon mozda ce da se popravi nesto? :unsure: Ako ne, onda je neki hardware problem ipak... :unsure:

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Pogledaj da li ti je iskljucen infracrveni port, tj. da nije postavljen da stalno "trazi" uredjaj sa kojim bi razmeni nesto. Trebalo bi da je to pod SETTINGS->BEAM u 2003ci

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 22:44
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@RedRott: probaj da za trazenje mreze stavis na "manual" a ne na "automatic" i onda ces videti da li ti kartica ispada ili ne, a probaj da instaliras "sp task manager" i pokreni "sp tm mem free" da oslobodis memoriju, verovatno ti neki instalirani program radi u pozadini.
MPx200 WM2005

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa to je neki softwerski kvar onda kad te tako zeza,ali znam za sluchaj isto tako,ortak ima neku motoralu,mislim da je C350,kome isto tako traje samo 5 sati baterija,moze on da je koristi svo vreme ili da mu stoji na stolu njemu ce svejedno baterija trajati 5 sati... :roll:

Bo-Yaa
Banned
Pridružio se: Sre, 04. Jan 2006. 22:26

Post od Bo-Yaa »

moguce je da ostavis infrared upaljen ili pak imas bug-ove ili ti je losha baterija a sto se tice drzaca kartice odnesi telefon u ovlasteni motorolin servis i neka ti ga promjene iako ce da kosta 10- 15e

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

I meni se to desavalo dok sam bio u selu i mislim da je to zbog hladnog vremena :? IR mi je bio iskljucen...
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

RedRott
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 15. Okt 2005. 19:35

Post od RedRott »

Sada je sve u redu nisam nista radio i sve je OK.. mozda je IC a mozda i ne... videcu sta ce se dalje dogadjati ako se desi jos h nesto stavicu ponovo WM2002
HVALA SVIMA NA UKAZANOJ POMOCI

Odgovori