Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ljudi...pomagajte...pazario sam motorolu mpx 200...ali strasno me nervira to se prilikom otvaranja telefon javlja...Zar ne moze da se otvore vratanca...a da se javi na dugme????...Pokusao sam da nadjem u setingsu ovo ali...na moje zaprepascenje...(nije zvaka za seljaka)...u meniju...Phone Settings...stoji samo ovo...
1
2
82
1
Sta sada?...sta ovo znaci?...Pomagajteeee!!!!!
unapred hvala....
@stevasrs: pa ako nemas nikakve opcije u "phone settings"-u jedino ti ostaje da uradis "master reset"; drzis "soft key" na levo i onda pritisnes "power"....."master reset"....."yes"
e negde sam video novi fon sa wm2005 fabricki koji nije na preklapanje i pretpostavljam da taj wm2005 koji mi instaliramo i nije za mpx200 vec za tel bez preklapanja tako da zbog toga ta opcija na njemu i ne postoji
@Johnnz: postoji opcija na mpx200 sa wm2005 da se prilikom otvaranja telefon javlja iskluci i to je opisano na temi "Podesavanje WM5 mpx200" viewtopic.php?t=4634
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.