ActiveSync pomoc!!!

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Marko069
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 01:29

ActiveSync pomoc!!!

Post od Marko069 »

Imam motorolu mpx 220 i instalirao sam ActiveSync program za povezivanje Pc i mob.Problem je u tome sto posle sinhronizacije mobilnog sa pc kada stisnem dugme explore na programu javi se upozorenje "Critical communication services have failed to start.Try resetting mobile device,and than connect again" a na mobilnom kada udjem u activesync pise u Synchronize with Server "Errors" i pise da konekcija nije uspjela zbog nedostatka informacija o serveru.Molim za pomoc je nista nemogu ni da prebacim iz mobilnog u komp a ni obratno.I da da kazem da koristim usb kablo za povezivanje.

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 22:44
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@Marko069: prvo treba da povezes ugasen telefon sa racunarom, da bi ti windows nasao drajver za telefon. Kada to uradis instaliraj najnoviji activesync (mislim da je verzija 4.1; sa microsoft-ovog sajta ga download-uj). Upali telefon, povezi ga sa racunarom; sada treba da ti se pojavi prozor "Partnership" gde dajes ime telefonu i to ti je to. Ako ti i to ne uspe, probaj da stavis USB kabel u drugi slot na racunaru. :)
MPx200 WM2005

M65
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 20:04

Post od M65 »

DZONI45 napisao:@Marko069: prvo treba da povezes ugasen telefon sa racunarom, da bi ti windows nasao drajver za telefon. Kada to uradis instaliraj najnoviji activesync (mislim da je verzija 4.1; sa microsoft-ovog sajta ga download-uj). Upali telefon, povezi ga sa racunarom; sada treba da ti se pojavi prozor "Partnership" gde dajes ime telefonu i to ti je to. Ako ti i to ne uspe, probaj da stavis USB kabel u drugi slot na racunaru. :)
activesync imas u cd koji si dobio uz telefon.

Marko069
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Marko069 »

Dali treba da instaliram driver sa cd-a koji sam dobio uz telefon?Posto se na njemu nalazi samo wireless usb modem,i nikoji drugi.Probao sam da uradim kao sto si mi rekao iskljucio tel.povezao ga sa komp.ona mi se pojavilo find new hardware i trazi instalaciju drivera,ali kao sto sam rekao na cd-u je samo wireless usb driver?Sta da radim :cry:

Marko069
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Marko069 »

Dali mozes da mi objasnis postupak kako si ti povezao tel. i pc, i kad kazes "da bi ti windows nasao drajver za telefon"mislis sa cd-e ili odakle?

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 22:44
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@Marko069: probaj sa cd-a kad ti se pojavi "found new hardware", a ako ti to ne upali, probaj sa "smartphone.inf" fajlom i onda ga instaliraj, radi 100%. Download-uj ga ovde link :)
MPx200 WM2005

Marko069
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Marko069 »

Uspio sam da povezem :D U pitanju je bio McAfee firewall kada sam njega iskljucio sve je proradilo.Hvala puno na pomoci.

Odgovori