Zanima me misljenje nekoga ko ima ovu motorolu. Razmisljam se da je kupim, pa cisto da znam prednosti i mane.
I koliko sam provalio svi je flash-uju. Da li je to neophodno? Kakve probleme pravi bez toga?
Moto V3x
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ja sam danas kupio V3x i blago receno prezadovoljan sam.... Uopste prezadovoljan sam Motorolom kao telefonom (kamera vrh, meni manje vise ali se on da srediti). Pre ove sam imao V525 kojem sam promenio software u V600.
Prednosti motorolinih telefona su te da mozes bukvalno da im radis sta ti pada na pamet (sa software-ske strane) a da mu nista ne bude. Ja sam jedno 10 puta flashovao v525 i nista mu nije bilo. Dakle, moja preporuka ti je da uzmes telefon (ako vec nisi, posto vidim da je poruka od pre dve nedelje).
Prednosti motorolinih telefona su te da mozes bukvalno da im radis sta ti pada na pamet (sa software-ske strane) a da mu nista ne bude. Ja sam jedno 10 puta flashovao v525 i nista mu nije bilo. Dakle, moja preporuka ti je da uzmes telefon (ako vec nisi, posto vidim da je poruka od pre dve nedelje).