mpx220 = 150€ BRUKA!!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
mpx220 = 150€ BRUKA!!
Ljudi bruka!!! Zivela motorola. Zasto ovako dobrom telefonu ovako pada cena? Da nije neka greska pri proizvodnji....
Mozda je dosla neka jeftinije nabavljena kolicina, pa je privremeno pala cena. (Tako je 6630 pala u jednom trenutku cena na 180 evra, pa se ubrzo vratila na 200).
Bilo kako bilo, idealna prilika za one koji su planirali da uzmu ovaj telefon da ga kupe, i savetovao bi im sto pre jer ovo moze biti privremena situacija!
Bilo kako bilo, idealna prilika za one koji su planirali da uzmu ovaj telefon da ga kupe, i savetovao bi im sto pre jer ovo moze biti privremena situacija!
Nema tu nekog pravila, mogu i stariji romovi da dobro sluze, a nema snase da nadjes sa novijim romom od npr. 1.43 ili 1.41! Ja sam kupio fon pre godinu dana i dobio sam sa 1.43, a moj drug pre mesec dana i dobio je sa nekim 1.3x!
Jedinu pametnu stvar koju mozes da uradis, jeste da kupis sa verzijom koju mozes da nadjes na netu, da ako ti se nesto slucajno desi a flashujes, mozes da vratis na staru verziju!
A sam proces flashovanja je jednostavan... ne moze biti jednostavniji!
Jedinu pametnu stvar koju mozes da uradis, jeste da kupis sa verzijom koju mozes da nadjes na netu, da ako ti se nesto slucajno desi a flashujes, mozes da vratis na staru verziju!
A sam proces flashovanja je jednostavan... ne moze biti jednostavniji!
Naprotiv, cena telefona pada zato sto se sve vise trazi!!!! kako to? Pa lepo, kod nas trgovci nabavljaju telefone od svercera, a ne legalno. Pa ako naruce recimo nokiu 6630 500 komada dobiju je za 120e nabavnu cenu, a ako naruce 100 komada dobiju je za 170e. Naravno trazeniji telefoni kod nas brze gube cenu, to je lako zakljuciti i iz cenovnika po kojima 6630 moze da se nadje jeftinije od 6670 sto je apsurd. Mpx220 je trenutno dosta trazen telefon i zato cena toliko pada. Postoji jos i varijanta da je neko prosvercovao kamion ovih telefona drpljenih negde i onda ih rasprodo za 100e komad. Znam da je tako bilo sa v3, kamion od 1500 telefona gde je komad bio 70e. Otislo sve za dan, naravno i ja sam malo omrsio brk 

A zasto se ljudi toliko brinu za garanciju, jer se nekom ovaj fon raspao? A neznam ni kako bi prodavac mogao da provali dali je fon fleshovan ili otkljucavan, meni nigde to ne pise u garanciji (verzija roma), jednostavno, pre nosenja u servis uradis Hard Reset i gotova stvar!
mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))
skro sam cuo za taj telefon i bas me je iznenadio. Isao sam po prodavnicama samo da ga pogledam (da ga osetim u rukama) ali NEMA NIGDE. ZASTO (ovo je mozda i odgovor i na jeftinu cenu). Prodavac mi reko da ga ne narucuju jer se CESTO KVARI. Ali ko zna. Ti prodavci nemaju pojma. Zamisli kad mi je neki prodavac rekao da motorola v980 nema mp3 i cenu je stavio 125e i jos bez memoriske kartice. a ja u drugoj radnji nadjem za 100e i covek kaze da ima mp3 i jos mi dade karticu i ful opremu, a ona kucka ni usb ni heandsfree nece da da. Kad su telefoni u pitanju moras bar 3 nedelje da setas po radnjama i da se raspitujes da se nebi posle kajao. ja sam se sad pokajao sto sam kupio v980. proslo je 2 meseca i sad je u servisu a da sam sacekao nedelju, dve, dodam jos 50e i kupim mpx220.