rokr e1 i e398 ?

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

rokr e1 i e398 ?

Post od blade_bre »

Koja je stvarno razlika medju ovim telefonima ?

Oba imaju istu memoriju,stereo zvuk (2x), cak rokr ima bolji ekran... ne kontam taj odnos cena (rokr = 125e ; e398 = 150e)
...shit happens... keep d smile!

Mikula
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 31. Mar 2006. 13:40

Post od Mikula »

Razlika je to sto E1 ima video zapis, iTunes tj. bolji softver, ali flashovanjem e398 mozes je transformisati u E1. Zasto je skuplja neznam mozda jedino zato sto ide 64mb uz telefon, a uz E1 treba posebno nadoplatiti mada opet 512mb kosta 25eura pa bi razlika trebala biti manja.
May the force be with you!

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Ovako posto cu kupiti u utorak e1 zanima me nesto. Sta se tacno dobije uz njega, da li se preko i tunesa mogu prebacivati pesme preko BT ili samo usb kabela.
......Smej se smej,uvek se smej........

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

e1 ima bolji displej , ima iTunes , mada se on moze instalirati i na e398 (provjereno , ima moj rodjak)

Mikula, i e398 moze da snima i reprodukuje video.
i kada sve izracunas , boljue je kupiti e1+512mb mem. karticu (150e) nego e398 + 64mb (150e) 8) :wink: :) :D :lol:

Noni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 17:25

Post od Noni »

Ja mislim da taj i-tunes nema nikakve koristi kod nas, ali i ja bih ti predlozio e1 prvenstveno zbog mem. kartice koja dodje uz telefon.

MekBejn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 16. Mar 2006. 12:35

Post od MekBejn »

Razlika je u tome sto se e398 vise ne nabavlja i prodaju ga po staoj (visoj ceni). Tako da ne treba racunati mnogo nego uzeti E1.
Up and at them!

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

E398 je legendaran, tako da je E1 popljuvan kad je izašao, jer je u pitanju faktički isti telefon sa nekim (primjetnim) poboljšanjima. Naravno, sve kritike padaju u vodu kad cijena padne. Mislim da je E1 odličan izbor za te pare.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Odgovori