Problem sa zvukom na MPX 220

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
e-treo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 30. Mar 2006. 21:17

Problem sa zvukom na MPX 220

Post od e-treo »

Dakle, kupio sam telefon pre pet, sest dana i sve vreme isti problem: kada pozovem nekoga ili obratno, neko pozove mene, ja sagovornika cujem normalno (cak jako dobro) ali on/ona mene cuje tek nakon nekih par sekundi. To, mozda, ne deluje strasno ali jezivo iritira u praksi, verujte mi! Da li neko ima slican problem ili ideju o tome kako bi se isti mogao resiti? :smutny:

kirezz
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 14:43

Post od kirezz »

Nemoj da nosis telefon u servis. Ako mislis na te 1-2 sec. onta je to normalno, mozes to izbeci ako iskljucis u settings flip answer, samo sto ces morati da prvo otvaras fon, pa da se javis na zelenu slusku.
mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))

e-treo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od e-treo »

kirezz, naravno da mi je to prvo palo na pamet i probao sam i sa iskljucenim flip answer-om, ali problem ostaje. Nije ni do mreze jer sam istu karticu stavio u drugi telefon i radi besprekorno. Izgleda da mi ne gine nosenje u servis. Too bad, jer osim te "sitnice", telefon je sam vrh!

Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 09. Mar 2006. 01:43

Post od top »

Ako mislis na ono da te cuje tek posle par sekundi prilikom javljanja na telefon onda tu nema leka. Svi imamo isti problem, jednostavno se naviknes posle nekog vremena.

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Jun 2005. 00:33

Post od karanm »

top napisao:Ako mislis na ono da te cuje tek posle par sekundi prilikom javljanja na telefon onda tu nema leka. Svi imamo isti problem, jednostavno se naviknes posle nekog vremena.
Uh, odavno sam naleteo na jedan programcic koji to reshava, ali gde cu sad to da nadjem... Ja sam navikao brzo na to cekanje, pa nisam ni hteo da ga skinem... call me silly! :lol:

e-treo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od e-treo »

Hvala na odgovorima. Malo mi je lakse sad kada cujem da je to inace karakteristicno za MPX 220, a ne neki kvar. A ti, karanm, ako budes naleteo na famozni programcic, ako te ne mrzi posalji mi ga na hocubreunutra@yahoo.com.

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Jun 2005. 00:33

Post od karanm »

e-treo napisao:Hvala na odgovorima. Malo mi je lakse sad kada cujem da je to inace karakteristicno za MPX 220, a ne neki kvar. A ti, karanm, ako budes naleteo na famozni programcic, ako te ne mrzi posalji mi ga na hocubreunutra@yahoo.com.

:lol: :lol: S'obzirom na naziv mail adrese, ako ga nadjem sigurno cu bre poslati!

Odgovori