Problem sa zvukom na MPX 220
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Problem sa zvukom na MPX 220
Dakle, kupio sam telefon pre pet, sest dana i sve vreme isti problem: kada pozovem nekoga ili obratno, neko pozove mene, ja sagovornika cujem normalno (cak jako dobro) ali on/ona mene cuje tek nakon nekih par sekundi. To, mozda, ne deluje strasno ali jezivo iritira u praksi, verujte mi! Da li neko ima slican problem ili ideju o tome kako bi se isti mogao resiti? 

Uh, odavno sam naleteo na jedan programcic koji to reshava, ali gde cu sad to da nadjem... Ja sam navikao brzo na to cekanje, pa nisam ni hteo da ga skinem... call me silly!top napisao:Ako mislis na ono da te cuje tek posle par sekundi prilikom javljanja na telefon onda tu nema leka. Svi imamo isti problem, jednostavno se naviknes posle nekog vremena.

Hvala na odgovorima. Malo mi je lakse sad kada cujem da je to inace karakteristicno za MPX 220, a ne neki kvar. A ti, karanm, ako budes naleteo na famozni programcic, ako te ne mrzi posalji mi ga na hocubreunutra@yahoo.com.
e-treo napisao:Hvala na odgovorima. Malo mi je lakse sad kada cujem da je to inace karakteristicno za MPX 220, a ne neki kvar. A ti, karanm, ako budes naleteo na famozni programcic, ako te ne mrzi posalji mi ga na hocubreunutra@yahoo.com.