Molim za malo pomoci!
Koji program je najbolje koristiti za prebacivanje filmova u 3gp format, i koja podesavanja treba staviti da ne bude problema sa sinhronizacijom zvuka i videa?
avi -> 3gp
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
Xenon2 , meni je ekstra, kreka nema, razlika izmedju trial i full verzije je u tome sto video sadrzi malu reklamicu. full verzija programa kosta 10000 eura i namjenjen je kompanijama koje se bave prodajom tih videa (poput Jamba , Zedge..) , ali mozes probati i xilisoftove konvertore, ali se kvalitet ne moze porediti sa xenon2, posto ovaj koristi duplu kompresiju
a jos malo pretrazi forum , mislim da je bilo slicnih tema

a jos malo pretrazi forum , mislim da je bilo slicnih tema
Snasao sam se sa Virtual dub-om kompresovao i samanjio sam .avi u zeljenu rezoluciju i super radi!
Meni bi sad trebao neki (to bi trebalo da je jednostavniji programcic) samo da ga konvertujem u .3gp
Koliko MB ima taj Xenon2, i nisam bas siguran da sam te razumeo, jel ta reklama na svakom video zapisu koji se konvertuje (kakvo sra....) ili u programu.
U svakom slucaju hvala!
Meni bi sad trebao neki (to bi trebalo da je jednostavniji programcic) samo da ga konvertujem u .3gp
Koliko MB ima taj Xenon2, i nisam bas siguran da sam te razumeo, jel ta reklama na svakom video zapisu koji se konvertuje (kakvo sra....) ili u programu.
U svakom slucaju hvala!
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
reklama je na svakom videu kojem napravis , ali nije toliko vidljiva , prozirna je i nalazi se u gornjem desnom uglu.
a program je tezak 17 mb i kao sto sam ti vec rekao extra je , a ta reklama meni uopste ne smeta , medjutim ukoliko ti toliko smeta ta reklama onda probaj neki xilsoftov konverter , mada je xenon2 mnoogo bolji , jer kao sto sam ti vec rekao njega koriste mnogo firme koje se bave prodajom tih videa

a program je tezak 17 mb i kao sto sam ti vec rekao extra je , a ta reklama meni uopste ne smeta , medjutim ukoliko ti toliko smeta ta reklama onda probaj neki xilsoftov konverter , mada je xenon2 mnoogo bolji , jer kao sto sam ti vec rekao njega koriste mnogo firme koje se bave prodajom tih videa

Xvideoconverter moze da kompresuje i automatski prebacuje u 3gp. Prilicno je prost, prilagodjen je za telefone posto imas da izaberes prilicno male rezolucije tipa 176x220. Kvalitet slike i zvuka zavisi od toga koliko ces da ga ojadis. Standardni dvx od 700MB sasvim ok izgleda kada se kompresuje na oko 90MB u 3gp. Program je tezak 2.79MB i radio ga je xilisoft.
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Za Symbian je definitivno najbolji SmartMovie - naročito zbog konvertera za PC koji može koristiti i ne-Symbian korisnicima, jer maksimalno olakšava podešavanje videa za dimenzije ekrana itd. tako da je lakše poslije taj AVI konvertovati u 3gp. 

Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
top napisao:Xvideoconverter moze da kompresuje i automatski prebacuje u 3gp. Prilicno je prost, prilagodjen je za telefone posto imas da izaberes prilicno male rezolucije tipa 176x220. Kvalitet slike i zvuka zavisi od toga koliko ces da ga ojadis. Standardni dvx od 700MB sasvim ok izgleda kada se kompresuje na oko 90MB u 3gp. Program je tezak 2.79MB i radio ga je xilisoft.
Ovaj programcic bi mi bas pasovao, ali na netu (google-u) sam samo nasao trial verziju od 30 dana, i tezak je 5.7 MB to su verzije 3.7.x ; 2.1.x ; 4.x.x
i nije pisalo da ga je napravio xilisoft vec druga neka firma! Pa ti mi samo reci koju verziju da trazim (da si siguran da radi) pa da skinem i CRACK za nju! Vec sam bacio 20MB time sto sam skinuo Nokia Multimedia Converter (koji je djubre koje ne radi, a na forumima ga bas nahvalise pa ja reko aj da probam)
176x220 bi mi bas odgovarala za Moto.
Verzija koju sam ja nasao je 2.1.41 (lako sam nasao i lekic
). Ne mogu da se setim odakle sam skinuo ovu verziju ali jos jednom sam proverio i ima 2.79MB. www.xilisoft.com (tako pise u programu)