MPx 220

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
T-Zex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Jun 2006. 08:18

MPx 220

Post od T-Zex »

Ova MPx220 je stvarno cudo od telefona, ali... Motorole uvek moraju da zakomplikuju stvari. Ako neko zna, pomagajte! Na primer, postoji opcija za slanje fajla IR-om, medjutim tel. nece ni da cuje da posalje ili primi nesto tim putem. Kako se aktivira IR na ovom telefonu?? Zatim, zna li ko kako se iskljucuje zvuk na foto aparatu? I da li je normalno da posle pritiska tastera prodje tih sekundu-dve pa da tek onda skljocne, ili i to moze da se prinaci, pa da slikne odmah cim se pritisne taster?
Imam jos nekih miljon pitanja, ali da ne davim previse...
Hvala unapred svima!
Poz

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Mar 2006. 10:35

Post od nikoki »

Za IR u settingsu u beam mora da stoji da hoces da pimis incoming beams i sve ce da bude kk.
Za kameru zvik mozes da iskljucis samo preko registrya, a to za sekund 2 ne znam - a i nije toliko znacajno!
hahahah Kuzman je provalio moj passwoed:D Hahaha ma nemoj klinac

T-Zex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od T-Zex »

nikoki napisao:Za IR u settingsu u beam mora da stoji da hoces da pimis incoming beams i sve ce da bude kk.
Za kameru zvik mozes da iskljucis samo preko registrya, a to za sekund 2 ne znam - a i nije toliko znacajno!
Hvala! U stvari, ja sam to i uradio ranije, ali nije hteo da prima i salje IR, nego je valjda trebalo da se "resetuje"... Za zvuk na kameri - usao sam u registry, ali temo nema nista :smutny: ili ja ne znam u sta da gledam :smutny: . Ajd, to je manje bitno, nego sad ovako jedno pitanjce : primio sam video klip putem IR i telefon ga je automatski smestio u Video Player i odatle ga normalno aktiviram. Ali, melodiju koju sam primio putem IR, telefon je uskladistio u Media Center/Audio a odatle ne mogu da ga aktiviram nikako! A nema ga na drugom mestu! Jel postoji neki nacin da se odatle izvuce fajl i prebaci negde odakle moze da se aktivira? Isto pitanje vazi i za prebacivanje putem kabla - gde da ubacim melodiju da bih mogao da je slusam na telefonu, ili da je postavim kao zvonjavu?
Hvala jos jednom, pozdrav!

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Jun 2005. 00:33

Post od karanm »

Ma kakav media center, ti treba da trazis primljene fajlove preko file managera, pa onda ides na storage\my documents i onda tu ili u poddirektorijumima ti se nalaze primljeni fajlovi!

T-Zex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od T-Zex »

Ma nisam ga ja ni gurao tamo, nego ga je telefon sam tamo sutnuo... O.k., usao sam u file manager/storage/application data/sounds i tamo pronasao taj fajl koji bih da postavim kao zvonjavu, medjutim, u file manager-u nema foldera "ring tones" pa ne znam gde da iskopiram taj audio fajl da bih mogao da ga cujem ili postavim kao zvonjavu?

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Mar 2006. 10:35

Post od nikoki »

Sta da radim sa java igricama? Imaju extenziju .jar i ne mogu da ih otvorim. Jel mozda treba da ih iskopiram u neki specijalni folder gde su i druge jave koje idu uz telefon, ili kako? Ako jeste - koji je to folder?
hahahah Kuzman je provalio moj passwoed:D Hahaha ma nemoj klinac

RazbojNick
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 17:29
Kontakt:

Post od RazbojNick »

@nikoki: Treba ti java emulator za windows mobile. Ima ih vise, potrazi, za DZ su. Iz njih otvori .jar fajl i instaliraj igru (ne u telefon, nego u emulator) i pokreni je.

T-Zex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od T-Zex »

Ljudi, kako da ubacim muziku u ovaj telefon? U koji folder? Pokusavam, al' ne vredi! Jel' treba nesto da se konvertuje? Ko zna ceo tok radnje, molim da mi objasni!
Hvala!

Odgovori