Ova MPx220 je stvarno cudo od telefona, ali... Motorole uvek moraju da zakomplikuju stvari. Ako neko zna, pomagajte! Na primer, postoji opcija za slanje fajla IR-om, medjutim tel. nece ni da cuje da posalje ili primi nesto tim putem. Kako se aktivira IR na ovom telefonu?? Zatim, zna li ko kako se iskljucuje zvuk na foto aparatu? I da li je normalno da posle pritiska tastera prodje tih sekundu-dve pa da tek onda skljocne, ili i to moze da se prinaci, pa da slikne odmah cim se pritisne taster?
Imam jos nekih miljon pitanja, ali da ne davim previse...
Hvala unapred svima!
Poz
MPx 220
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Hvala! U stvari, ja sam to i uradio ranije, ali nije hteo da prima i salje IR, nego je valjda trebalo da se "resetuje"... Za zvuk na kameri - usao sam u registry, ali temo nema nistanikoki napisao:Za IR u settingsu u beam mora da stoji da hoces da pimis incoming beams i sve ce da bude kk.
Za kameru zvik mozes da iskljucis samo preko registrya, a to za sekund 2 ne znam - a i nije toliko znacajno!

Hvala jos jednom, pozdrav!
Ma nisam ga ja ni gurao tamo, nego ga je telefon sam tamo sutnuo... O.k., usao sam u file manager/storage/application data/sounds i tamo pronasao taj fajl koji bih da postavim kao zvonjavu, medjutim, u file manager-u nema foldera "ring tones" pa ne znam gde da iskopiram taj audio fajl da bih mogao da ga cujem ili postavim kao zvonjavu?
- RazbojNick
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 17:29
- Kontakt: