Gdje kupiti Motorolu V3x u CG?

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Ljiljana
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 25. Jun 2006. 15:48
Kontakt:

Gdje kupiti Motorolu V3x u CG?

Post od Ljiljana »

Pozdrav svima!
U zadnjih 15 dana intezivno trazim motorolu v3x, drugu sam narucila da mi kupi u BG, vidio je u nekoliko prodavnica nisu imali, zovem ovamo u CG, prosli im svi, Italijani slabo im nabavljaju itd... Ako znate nekog ko prodaje novi tel, a da je ovamo (ili ce makar da dodje na ljetovanje),nek mi se javi, moze i putem maila.
Hvala!
caos :smutny:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Pogledaj yahoo mail 8)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Pogledaj u Tender oglase,cijena je od 220 do 260 ,neki imaju i kucnu dostavu na prostoru cg ... :D :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Po BG-u imaju ali ne drze u radnji nego ga poruchish i sutradan ga imash...ali ne znam kako da ti to dostave u CG.. :roll:

Ljiljana
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 25. Jun 2006. 15:48
Kontakt:

Post od Ljiljana »

megatron napisao:Pogledaj u Tender oglase,cijena je od 220 do 260 ,neki imaju i kucnu dostavu na prostoru cg ... :D :D
hvala na obavjestenju, svakoga od njih sam zvala po 3 puta, nemaju. Italijani im ne dostavljaju nesto... Nego, nema ni veza sada,nabavio mi brat u Pg, radnja Pavicevic. Jes da je bila malo skuplja,235e, ali eto, dobih sto sam trazila...
Moderator moze slobodno da zakljuca topic, a meni posaljite neke linkove (ako je to vec bila tema, a sigurna sam da jeste) kako da flesujem ovaj telefon step-by-step. Moze i mailom.
Hvala jos jednom!

Odgovori