V3x, problem sa memorijom i porukama
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
V3x, problem sa memorijom i porukama
Na displeju telefona mi se pojavio natpis "Poruke popunjene" i to nemogu nikako da maknem sa displeja, a poruka nema, obrisao sam sve sa mem kartice, nosio sam tel i ubacili mi novi softver platio 10 eu.. ali nista ponovo mi pise isto! Pa vas molim ako imate neku ideju da mi javite? kuburaa@hotmail.com ili ovdje na forumu! Hvala!
Ne znam bro. nisam ih pitao, ali kazu da su mi sada kao ubacili i Srpski jezik, koji sam ja i prije imao, ja se i sam bavim sa racunarima i tim stvarima ali cisto za sebe... ali telefon marke Motorola jos nisam imao ali evo polako saznajem ponesto o njemu...
Pa ako imas neko rjesenje ili neki drugi sw da mi predlozis... > bio bih ti zahvalan...
Pa ako imas neko rjesenje ili neki drugi sw da mi predlozis... > bio bih ti zahvalan...

jesu, ja sam ga flesovao u dosta verzija.. ali nece.. a m imam i problem.. kada izvadim memorisku karticu nece dami ukljuci kameru, zatim nece nigdje u tel... da mi prikaze memoriju telefona... kada hocu da udjem da vidim koliko imam slobodno me morije on samo prikaze za sim karticu... a i nece da udje u teme. kad pritisnem da udje u njih.. to su problemi.. ali on ipak radi...