MPX220 teme - gde skinuti i kako instalirati?

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
srb015
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Sep 2006. 01:01

MPX220 teme - gde skinuti i kako instalirati?

Post od srb015 »

Molio bih ako neko zna gde da skinem teme za navedeni telefon (MPX220) sa Windows 2003 - i kako bih trebao da ih instaliram? Hvala vam mnogo!

PS. Imao sam Nokia 6600 pre nekih godinu dana - i moram da priznam da je za sada Symbian OS koji je najvise podrzan kada su u pitanju dodatni programcici, teme, zvuci, i slicno tome. Slazete li se sa mnom?

Hvala jos jednom

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa ima najviše programa za S OS ali šta je tu je. mogu ti na pm poslati neke korisne adresice gde bi mogao da skineš te teme.ako ti treba javi se
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Idi na burek forum,i odmah ces se predomisliti po pitanju smartphona. Tamo se registruj(burek.co.yu) i idi u sobu mobilnatelefonija,tamo ces naci nekoliko tema o nasem fonu:world of mpx-tamo imas sve moguce za fon preko programa,tema igrica... zatim najveca tema unapredi kameru i pojacaj zvono..-tamo mozes da pitas sta ti god zatreba(vec ima 254 strane),imas i mpx220 themes,fleshovanje motorole mpx220.... itd da nedavim vise
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

DjoloNS
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 23. Jan 2006. 18:44

Post od DjoloNS »

E Vostezmaj jel znas mozda kako se zove taj program koji unapredjuje kvalitet kamere posto sam na bureku trazio al nisam nasao !? Jesi probao mozda da instaliras program Torch , posto meni ne radi ali uopste ?

draganmitrasevic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Okt 2006. 17:33

Post od draganmitrasevic »

DjoloNS, taj program se zove registry editor a naci ces ga na bureku>sve za mpx220>programi! skini ga i instaliraj u komp,povezi usbom tel i nadji na forumu podesavanja preko registry-a! malo procackaj,ima svega!
:) :D :lol:

draganmitrasevic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Okt 2006. 17:33

Post od draganmitrasevic »

i jos nesto...preko registry-a mozes podesiti broj propustenih poziva...
npr kod mene je 1000(bilo je 150) :) I MOZE SE ISKLJUCITI TON KAMERE(ONAJ KLIK KAD SE SLIKA!!!)

DjoloNS
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 23. Jan 2006. 18:44

Post od DjoloNS »

E skinuo sam ja neki regedit ali poceo da mi se baguje ja kako udjem u njega on me automatski izbaci na glavni display ! Jel znas kako da mi radi taj program Torch ?

Odgovori