delivery report na v3x

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
idvorac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 23:55

delivery report na v3x

Post od idvorac »

Moze li mi neko objasniti kako da mi stalno stizu izvestaji,da ne moram da ih ukljucujem za svaku poruku. I jos kako da mi proradi mms na 064 mrezi?Poslali su mi podesavanja za mms i gprs i samo mi gprs radi.Podesio sam da mi bude mts mms u podesavanjima za mms i ne funkcionise.Molim pomoc.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

koliko znam nikako. barem drugar je imao tih problema pa report nije ni koristio. isti problem je i sa mpx200 i 220...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Motorola ne dozvoljava zloupotrebu telefona (to je njihovo objasnjenje za del rep).
Mozda neko ne zeli da se zna da li je na mrezi i sl.
Svakako mozes da stavis ! na pocetak poruke to je lakse i daje istu funkciju kao del rep ON.
Za mms probaj da posaljes samom sebi ali bez slike jedan.
Ako to radi onda je sve ok sa podesavanjima ali ne i sa velicinom slike koju saljes :)
pozdrav
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

idvorac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od idvorac »

gameforce,
Nisam nikada ni pokusavao da posaljem mms ali mi je neko poslao pa nisam mogao da ga skinem.Samo sam dobio poruku da treba da ga skinem ali download ne funkcionise.

idvorac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od idvorac »

gameforce,
Pokusao sam da posaljem sebi mms bez slike i opet nece.Hvala na savetu za delivery report

Odgovori