Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

telep, ma ja imam i tu aplikaciju ali eto covek trazi adobe photoshop pa rekoh da mu posaljem neznam koja je bolja jer ionako nemam potrebu za koriscenjem iste
Iphone 4s white clear install

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

Hvala momci!

Android je zakon . Sa tolikim brojem aplikacija , ne verujem da je nesto nemoguce .
Samo neka izlazi sto veci broj telefona i sa sve boljim softverom i bice super .

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

BeautifulWidgets, nova verzija (2.981), izbor aplikacija koje želite da pokrenete tapom u 3 tačke (sat, datum i vreme), naked background itd. Radi perfektno mada ni sa ranijim v.nije bilo problema.
PrinterShare Premium, print photos, contacts, agenda, sms/mms, call log, web pages and Gmail app attachments (doc,pdf) directly from your phone to anywhere in the world. Direct print to nearby WiFi printers (no PC required). No ads, no footer. Nisam još stigao da isprobam, sigurno korisna opcija. Ako je neko probao neka piše...
Slika Slika
pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

pozdrav svima! ima li neka aplikacija koja omogucava snimanje aplikacija i igrica na memorijsku karticu a ne na internu memoriju? hvala unapred na odg
A N D R O I D

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

dojlimi, mislim da takva aplikacija ne postoji, samo "procedura" na rutovanim modelima.
pozz

SkyFire browser za Android, beta test verzija, ništa posebno zasad, užasno brz :) ("Hence the controls are there, but without our server-side connection, the video and other functionality won't work. Don't worry, you won't have to wait long as we will soon be launching the product for the public.")

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Layar Reality Browser 2.1
SlikaSlikaSlika
What is Layar?
The Layar Reality Browser shows what is around you by displaying real time digital information on top of the real world as seen through the camera of your mobile phone.This technology is called Augmented Reality*.We augment the real world as seen through your mobile phone,based on your location.
How does Layar’s Augmented Reality* work?
The idea is simple: Layar works by using a combination of the mobile phone’s camera,compass and GPS data to identify the user’s location and field of view,retrieve data based on those geographical coordinates,and overlay that data over the camera view.
*-Rasprava o Augmented Reality tehnologiji na ovom forumu.
Izvor
Slika

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Spore v1.0
Requirements: Android
Overview: Control your creature’s destiny! Explore primordial worlds & devour other creatures while you avoid larger life forms. Gain offensive & defensive skills as you progress through your game. Acquire movement & perception abilities to help you adapt. Enjoy 18 action-packed levels layered throughout interactive environments!
Image

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Mar 2009. 01:11

Post od maxo28 »

Da li neko mozda zna koji je ovo program , posto mi izgleda fantasticno a nemam nista tako za pregled fona ? Ili neki slican program...
http://mob.hr/blog/wp-content/uploads/2 ... -11491.jpg
HTC Legend

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Pvi put vidim ovo, sličan možda eRaySystemMonitor app.
BabyPhoneDeluxe, za droide sa bebom (e da mi je ovo pre 2 god :) ), stavite mob u offline, ups, u silent, upalite app i kad se beba probudi (zaplače, osetljivost podesiva) mob će pozvati predefinisan broj.
BikiniKamera, da malo zezate društvo ili kompromitujete nekoga, recimo na FB...
Slika Slika Slika
pozz

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

"maxo28"
program se [prosto i jednostavno] zove 'System'...
neki ga navode i pod 'SystemPanel',imaš ga na Marketu,besplatan i realtivno ok...!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Mala recenzija AudioPlayerWithEQ Platinum aplikacije, v.1.1.5, htc magic.
Kvalitet zvuka je stvarno primetno unapređen, i "glasniji". 22 unapred predodređena EQ moda + 1 "user preset" u 10 EQ "tačaka" (taj je i najbolji :)). Opcije: audio volume (master, left, right), shuffle, EQ Boost, kreiranje, u stvari izmena postojeće plejliste. To je kao dobro.
Loše: sam kreira svoju plejlistu, što je stvarno zamorno. Postoji opcija "Playback List Order" koja u stvari koliko videh loše radi. Neke fajlove jednostavno odbija da "pusti", kao na trial verziji.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Ajde da pitam za jos neki programcic.
- Neki koji ce imati funkciju kao FS caller na symbian telefonima
- neka fora da pojacam jacinu zvuka alrma i zvona dolazeceg poziva, jer mi je fabricki maximum veoma mali.

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

jerkann, sto se tice full screen caller na ekranu neznam da li ima ta aplikacija a sto se tice zvona na telefonu to dosta hoce i do mp3 koja je postavljena za zvono meni se sasvim dobro cuje i kada sam vani po gradu a telefon u torbici
Iphone 4s white clear install

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od cenobite »

http://androinica.com/2010/04/22/how-to ... ra-bridge/

kako napraviti od Opere difolt brauzer!
[ali meni na Tattoo neće ga da nađe na marketu...a na Netu nisam našao ništa vezano za to,samo da je instalacija na Android 1,5 nemoguća...]

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Moguće je instalirati Operu Mini i na Android 1.5, meni radi normalno na Herou a Hero ima 1.5. Tebi verovatno zbog rezolucije ne nalazi na marketu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od cenobite »

ma ne...
opera radi-nego neće da mi nađe OperaBridge [da ti bilo gde na fonu kad naiđeš na link otvara operu,a ne nativni brauzer...]

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

cenobite, treba ti PATCH za Market za Tattoo :) Pisali smo o tome u ovoj temi :) A pre ovog patcha trebalo bi da rootuješ tel.:) evo ja imam u Tattoou taj patch i sad sam našla taj OperaBridge i instalirala :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

nemanja-992
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Apr 2010. 16:26

Post od nemanja-992 »

ljudi imam problema sa marketom... ne mogu da skidam aplikacije sa njega..znal neko u cemu je problem???

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

nemanja-992, koji model, koja mreža, gprs/wifi konekcija...?
cenobite, hvala za info, ubačeno i radi na Magic 1.5 :)
yxflash, (nova v1.3.5), Divx/Xvid, Flash video and WMV playback, network streaming. 1.5, 1.6 i 2.0 Android.
Ova verzija radi dobro kod mene, nema bagovanja pri "seek bar" pretraživanju, to je sad baš "tečno". Subtitle radi, mali utisak da Divx ipak radi malo, hmmm, nemam izraz... (ništa ne "secka" da neko ne pomisli pogrešno).
pozz

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Skyfire, v2.0, beta, danas izašla, probao "na kratko" i dobar je osećaj filinga. Videćemo da li fabrički itd browsers i Operamini5 mogu "u penziju", verovatno :) (nisam imao vremena da proverim "Supports Flash web video with patent-pending adaptive streaming technology")
ENGADGET PREVIEW
SkyForce Reloaded, isto izaš'o
Slika Slika
pozz

Odgovori