Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
BeautifulWidgets, nova verzija (2.981), izbor aplikacija koje želite da pokrenete tapom u 3 tačke (sat, datum i vreme), naked background itd. Radi perfektno mada ni sa ranijim v.nije bilo problema.
PrinterShare Premium, print photos, contacts, agenda, sms/mms, call log, web pages and Gmail app attachments (doc,pdf) directly from your phone to anywhere in the world. Direct print to nearby WiFi printers (no PC required). No ads, no footer. Nisam još stigao da isprobam, sigurno korisna opcija. Ako je neko probao neka piše...

pozdrav
PrinterShare Premium, print photos, contacts, agenda, sms/mms, call log, web pages and Gmail app attachments (doc,pdf) directly from your phone to anywhere in the world. Direct print to nearby WiFi printers (no PC required). No ads, no footer. Nisam još stigao da isprobam, sigurno korisna opcija. Ako je neko probao neka piše...

pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
dojlimi, mislim da takva aplikacija ne postoji, samo "procedura" na rutovanim modelima.
pozz
SkyFire browser za Android, beta test verzija, ništa posebno zasad, užasno brz
("Hence the controls are there, but without our server-side connection, the video and other functionality won't work. Don't worry, you won't have to wait long as we will soon be launching the product for the public.")
pozz
SkyFire browser za Android, beta test verzija, ništa posebno zasad, užasno brz

- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Layar Reality Browser 2.1

What is Layar?
The Layar Reality Browser shows what is around you by displaying real time digital information on top of the real world as seen through the camera of your mobile phone.This technology is called Augmented Reality*.We augment the real world as seen through your mobile phone,based on your location.
How does Layar’s Augmented Reality* work?
The idea is simple: Layar works by using a combination of the mobile phone’s camera,compass and GPS data to identify the user’s location and field of view,retrieve data based on those geographical coordinates,and overlay that data over the camera view.
*-Rasprava o Augmented Reality tehnologiji na ovom forumu.
Izvor

What is Layar?
The Layar Reality Browser shows what is around you by displaying real time digital information on top of the real world as seen through the camera of your mobile phone.This technology is called Augmented Reality*.We augment the real world as seen through your mobile phone,based on your location.
How does Layar’s Augmented Reality* work?
The idea is simple: Layar works by using a combination of the mobile phone’s camera,compass and GPS data to identify the user’s location and field of view,retrieve data based on those geographical coordinates,and overlay that data over the camera view.
*-Rasprava o Augmented Reality tehnologiji na ovom forumu.
Izvor

Spore v1.0
Requirements: Android
Overview: Control your creature’s destiny! Explore primordial worlds & devour other creatures while you avoid larger life forms. Gain offensive & defensive skills as you progress through your game. Acquire movement & perception abilities to help you adapt. Enjoy 18 action-packed levels layered throughout interactive environments!
Image
Requirements: Android
Overview: Control your creature’s destiny! Explore primordial worlds & devour other creatures while you avoid larger life forms. Gain offensive & defensive skills as you progress through your game. Acquire movement & perception abilities to help you adapt. Enjoy 18 action-packed levels layered throughout interactive environments!
Image
Da li neko mozda zna koji je ovo program , posto mi izgleda fantasticno a nemam nista tako za pregled fona ? Ili neki slican program...
http://mob.hr/blog/wp-content/uploads/2 ... -11491.jpg
http://mob.hr/blog/wp-content/uploads/2 ... -11491.jpg
HTC Legend
Pvi put vidim ovo, sličan možda eRaySystemMonitor app.
BabyPhoneDeluxe, za droide sa bebom (e da mi je ovo pre 2 god
), stavite mob u offline, ups, u silent, upalite app i kad se beba probudi (zaplače, osetljivost podesiva) mob će pozvati predefinisan broj.
BikiniKamera, da malo zezate društvo ili kompromitujete nekoga, recimo na FB...

pozz
BabyPhoneDeluxe, za droide sa bebom (e da mi je ovo pre 2 god

BikiniKamera, da malo zezate društvo ili kompromitujete nekoga, recimo na FB...

pozz
Mala recenzija AudioPlayerWithEQ Platinum aplikacije, v.1.1.5, htc magic.
Kvalitet zvuka je stvarno primetno unapređen, i "glasniji". 22 unapred predodređena EQ moda + 1 "user preset" u 10 EQ "tačaka" (taj je i najbolji
). Opcije: audio volume (master, left, right), shuffle, EQ Boost, kreiranje, u stvari izmena postojeće plejliste. To je kao dobro.
Loše: sam kreira svoju plejlistu, što je stvarno zamorno. Postoji opcija "Playback List Order" koja u stvari koliko videh loše radi. Neke fajlove jednostavno odbija da "pusti", kao na trial verziji.
Kvalitet zvuka je stvarno primetno unapređen, i "glasniji". 22 unapred predodređena EQ moda + 1 "user preset" u 10 EQ "tačaka" (taj je i najbolji

Loše: sam kreira svoju plejlistu, što je stvarno zamorno. Postoji opcija "Playback List Order" koja u stvari koliko videh loše radi. Neke fajlove jednostavno odbija da "pusti", kao na trial verziji.
http://androinica.com/2010/04/22/how-to ... ra-bridge/
kako napraviti od Opere difolt brauzer!
[ali meni na Tattoo neće ga da nađe na marketu...a na Netu nisam našao ništa vezano za to,samo da je instalacija na Android 1,5 nemoguća...]
kako napraviti od Opere difolt brauzer!
[ali meni na Tattoo neće ga da nađe na marketu...a na Netu nisam našao ništa vezano za to,samo da je instalacija na Android 1,5 nemoguća...]
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
cenobite, treba ti PATCH za Market za Tattoo
Pisali smo o tome u ovoj temi
A pre ovog patcha trebalo bi da rootuješ tel.
evo ja imam u Tattoou taj patch i sad sam našla taj OperaBridge i instalirala 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 17. Apr 2010. 16:26
nemanja-992, koji model, koja mreža, gprs/wifi konekcija...?
cenobite, hvala za info, ubačeno i radi na Magic 1.5
yxflash, (nova v1.3.5), Divx/Xvid, Flash video and WMV playback, network streaming. 1.5, 1.6 i 2.0 Android.
Ova verzija radi dobro kod mene, nema bagovanja pri "seek bar" pretraživanju, to je sad baš "tečno". Subtitle radi, mali utisak da Divx ipak radi malo, hmmm, nemam izraz... (ništa ne "secka" da neko ne pomisli pogrešno).
pozz
cenobite, hvala za info, ubačeno i radi na Magic 1.5

yxflash, (nova v1.3.5), Divx/Xvid, Flash video and WMV playback, network streaming. 1.5, 1.6 i 2.0 Android.
Ova verzija radi dobro kod mene, nema bagovanja pri "seek bar" pretraživanju, to je sad baš "tečno". Subtitle radi, mali utisak da Divx ipak radi malo, hmmm, nemam izraz... (ništa ne "secka" da neko ne pomisli pogrešno).
pozz
Skyfire, v2.0, beta, danas izašla, probao "na kratko" i dobar je osećaj filinga. Videćemo da li fabrički itd browsers i Operamini5 mogu "u penziju", verovatno
(nisam imao vremena da proverim "Supports Flash web video with patent-pending adaptive streaming technology")
ENGADGET PREVIEW
SkyForce Reloaded, isto izaš'o

pozz

ENGADGET PREVIEW
SkyForce Reloaded, isto izaš'o

pozz